Milyen irodai munka kìnàlhat 280-300 ezres fizetèst gyàrtó cègnèl?
köszönjük emese
nagyon okosat mondtál és én csak ámulok, mint ahogy mindenki
Miért egy gyártó cég irodai pozíciójában kik ülnek?
Mérnökök, informatikusok, hr-esek, közgazdászok...
nekem mindegy, én jól keresek
de úgy látszik neked fontos azt érzékelteti a válaszokat olvasókkal, hogy ennyi egy normál elérhető fizetés, de nekik sajnos nem jön össze
mondhatnám, hogy "ismerem a fajtád", a másoknak mindig ártani akaró, nárcisztikus pöfeteg gyökérarc
"mondhatnám, hogy "ismerem a fajtád", a másoknak mindig ártani akaró, nárcisztikus pöfeteg gyökérarc"
Ebből a kommentből nem az jön le nekem, hogy én vagyok a másoknak mindig ártani akaró gyökérarc.
Annyit írtam hogy egy gyártó cég irodai részén kik keresnek 280-300 nettót. Budapesti, multis béreknél a pályakezdő diplomások kapnak ennyit.
Rengeteg más területen is elérhető ez a fizetés, szakmunkásként, ételfutárként, taxisként, stb.
De ezek nem irodai munkák.
"Budapesti, multis béreknél a pályakezdő diplomások kapnak ennyit."
oké. hol az adat? Mr. Megmondóember nem egy hiteles forrás
ja hogy IT .... ahol határozottan nem csak ilyen 3-4% az ebidta...hát abból telik is fizetésre
Pl a hankook is egy multi aztán köztudottan gázak a fizetések, 2012 körül adtak 160 nettót egy mérnöknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!