Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális bérigény?

Mennyi a reális bérigény?

Figyelt kérdés

Logisztikai mérnök pozícióra jelentkeztem autóipari multinál (vidék).

Műszaki menedzser szakon végeztem idén.

7 hónapot logisztikai gyakornokként és 1,5 évet projektmenedzser gyakornokként dolgoztam.

Szerintetek nettó 300-350 reális?

2021. aug. 30. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Aki 0-t adott a 7-es válaszomra, az mondja már el miért? Szerintetek bárki határozottan többet keres 2 év "gyakornoki" tapasztalattal, mint egy totál pályakezdő. Hát nem :D. Úgyhogy higgyétek el, ebből a szempontból teljesen irreleváns, hogy te hol voltál gyakornok... Fizetésedre aligha lesz meghatározóan hatással.

Illetve azt is fejtse ki, mi a gond az "inkább 300 mint 350"-nel. Kezdő logisztikai mérnöknek nem fognak nettó 350-et kifizetni vidéken. Szinte biztos vagyok benne. Ha igen, az egy lesz a ritka kivételek közül.

2021. aug. 31. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

“ 30%

A gyakornokságot nem nagyon szokták munkatapasztalatnak számítani.”

Hát, interjúztattam már pár cégnél és még a duális képzést is munkatapasztalatnak vesszük ;)

2021. aug. 31. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 én meg HR-es vagyok és nálunk nem számít annak😀Pályakezdőnek számít. Nyilván egy olyan szakmában, ahol kötelező a szakmai gyakorlat, azzal nem vagy előrébb, mint a többi pályakezdő, mert ők is voltak gyakorlaton.
2021. aug. 31. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez pesten is sok lenne nemhogy vidéken a gyakorlat nem szakmai tapaztalat a munkáltatónak.

Kérj br 350-400 at

2021. aug. 31. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
bruttó 350-400 a reális
2021. aug. 31. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

“ én meg HR-es vagyok és nálunk nem számít annak😀Pályakezdőnek számít. Nyilván egy olyan szakmában, ahol kötelező a szakmai gyakorlat, azzal nem vagy előrébb, mint a többi pályakezdő, mert ők is voltak gyakorlaton.”

Akkor ez a különbség, én nem HRes vagyok, hanem vezető, nekem 2 év gyakorlat az gyakorlat ;)

Kötelező gyakorlat 6 hét, nem 7 hónap meg 1,5 év.

2021. aug. 31. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk aki az alapképzésének második féléve óta gyakornok ez 2 vagy 2,5 évet jelent, amennyiben elégedettek voltunk vele közel bruttó 600 ezerért jöhet át juniornak, aki "utcáról" esik jó egyetemi eredményekkel, két beszélt idegen nyelvvel, az kap 450 bruttót.
2021. aug. 31. 17:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérj annyit amennyit szeretnél, ha szimpatikus vagy úgyis ajánlanak valamit.

Egyébként vidék, logisztikai mérnök, pályakezdő, szerintem a 300 nettó reális, meg jó is.

2021. szept. 3. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!