Mennyi a reális bérigény?
Logisztikai mérnök pozícióra jelentkeztem autóipari multinál (vidék).
Műszaki menedzser szakon végeztem idén.
7 hónapot logisztikai gyakornokként és 1,5 évet projektmenedzser gyakornokként dolgoztam.
Szerintetek nettó 300-350 reális?
Aki 0-t adott a 7-es válaszomra, az mondja már el miért? Szerintetek bárki határozottan többet keres 2 év "gyakornoki" tapasztalattal, mint egy totál pályakezdő. Hát nem :D. Úgyhogy higgyétek el, ebből a szempontból teljesen irreleváns, hogy te hol voltál gyakornok... Fizetésedre aligha lesz meghatározóan hatással.
Illetve azt is fejtse ki, mi a gond az "inkább 300 mint 350"-nel. Kezdő logisztikai mérnöknek nem fognak nettó 350-et kifizetni vidéken. Szinte biztos vagyok benne. Ha igen, az egy lesz a ritka kivételek közül.
“ 30%
A gyakornokságot nem nagyon szokták munkatapasztalatnak számítani.”
Hát, interjúztattam már pár cégnél és még a duális képzést is munkatapasztalatnak vesszük ;)
Ez pesten is sok lenne nemhogy vidéken a gyakorlat nem szakmai tapaztalat a munkáltatónak.
Kérj br 350-400 at
“ én meg HR-es vagyok és nálunk nem számít annak😀Pályakezdőnek számít. Nyilván egy olyan szakmában, ahol kötelező a szakmai gyakorlat, azzal nem vagy előrébb, mint a többi pályakezdő, mert ők is voltak gyakorlaton.”
Akkor ez a különbség, én nem HRes vagyok, hanem vezető, nekem 2 év gyakorlat az gyakorlat ;)
Kötelező gyakorlat 6 hét, nem 7 hónap meg 1,5 év.
Kérj annyit amennyit szeretnél, ha szimpatikus vagy úgyis ajánlanak valamit.
Egyébként vidék, logisztikai mérnök, pályakezdő, szerintem a 300 nettó reális, meg jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!