200 nettó fizetés elég ahhoz, hogy az ember legalább ne éhezzen?
Függ a körülményeidtől és az étvágyadtól de alapvetően megoldható.
Én nagy darab vagyok ezért sokat eszem, így 80 ból jön ki a kajám. Főként krumpli, rizs, kenyér és tészta a menü ami húst csak mutatóban látott.
Maradékból ki lehet hozni egy lepukkant albérletet és egy olcsó hobbira is futja.
12. Ez hogy lehet? Én 100 kg vagyok, szintén sokat eszem és kijön a kajám max 60-ból úgy, hogy elég sok húst eszem, napi 50-70 dekát. Pl csirkemell 1400-1500 ft/kg, húsra napi kb 1000 forintot költök, a köret (rizs, krumpli) pedig bőven kijön a többiből még zöldséggel együtt is. Több napra előre szoktam otthon főzni.
Persze ha valaki szeret rendelni, étterembe járni, nincs meg ez a szokása hogy főzzön magára, nem bírja ki, hogy ugyanazt egye kétszer, az nem jön ki havi 50-60 ezerből.
Igények kérdése
Én havi 90000-ből simán meg vagyok rezsivel.
Ma már 4-kor reggelizem (szarul alszok, közeleg a szabim vége) 2 banán felkockázva megpirítva 2 tojásos rántottában és egy szelet rántott csirke.
Másrészről előfordul, hogy 1kg csirkemell szét van osztva az egész napra elvágom 10 fele, 2db a reggeli, 4db ebéd + sült krumpli, 2 napközben, 2 pedig a krumplis csipsz, vagy salátaköret, esetenként mindkettő mellé vacsira.
Heti 4-er eszem zabot nasiként, volt hogy naponta 2-er is ettem, szőlővel, banánnal, almával, fügével, körtével, barackkal, szilvával, mazsolával, csokireszelékkel, csokival, lekvárral, vagy mézzel.
Most nyáron rászoktam nagyon a salátára is napi 1-2kg-ot megettem, fogyni akartam erre híztam 10kilót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!