Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 24evesen van értelme le...

24evesen van értelme le érettségizni számít valamit önmagába? Jobb munka lehetőség stb? Van pár szakmám de egyiket se csinálnám hosszú tavon,

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az unokanövérem 50 évesen kezdett érettségire tanulni, 54 évesen kezdte el az egyetemet germanisztika szakon - mivel fordítóként dolgozott sok éve (IGEN, érettségi nélkül, de felsöfokú nyelvvizsgával és tényleges nyelvtudással), viszont a végzettség (érettségi, diploma) hiánya miatt csak alacsonyabb összegü fizetést kaphatott.

Idöközben megvan a diplomája is és szerinte is megérte tanulni is, (mert sokat bövültek az ismeretei is), meg anyagilag is, most kb a dupláját kapja, mint korábban.

2021. aug. 28. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen érettségiztem, a következő munkahelyemen 60e nettóval többet kaptam fizut. Azóta önszorgalomból szereztem még 3 szakmát, ki tudja mi lesz alapon, mindezt munka mellett, önköltségen, és sok hétvégém ráment. Megérte? Majd elválik. Azt sajnálom, hogy nem előbb jött rám, de sajnos nem olyan a családi hátterem, akik erőltették volna a tanulást.
2021. aug. 28. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!