Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehet a leggyorsabban...

Hol lehet a leggyorsabban olyan munkát találni, amiből tudnám fizetni az albérletet és a kajámat?

Figyelt kérdés

Most érettségiztem és mivel mentális beteg vagyok (depresszió) édesanyám azt mondta, hogy ezt nem bírja nézni és ki fog dobni az utcára. Ezért kéne mihamarabb munkát találnom, amiből fizethetném az albérletet Bács-Kiskun megyében. Viszont nem nagyon lehet fizikai munka, mivel zongorista vagyok és a későbbiekben ezzel szeretnék továbbtanulni..

Bár nem tudom, hogy valaha lesz-e rá energiám.

2021. aug. 25. 12:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már elég fizikai munkát... Több nyarat is lehúztam már a kukoricában vagy a paprikában esetleg szőlőben... De szerintem én ennél okosabb vagyok, és semennyire sem nézem le a fizikai munkát végzőket de remélem én már túljutottam azon
2021. aug. 25. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jutottál túl, ha van olyan képzettséged és tapasztalatod, hogy ne ezt kelljen csinálnod. Ezt csak te tudhatod. Ha akarod, keress irodai adminisztrációs munkát de azok, amikhez elég egy érettségi és nagy nyelvtudás sem kell, nem fognak sokat fizetni és rengetegen jelentkeznek rájuk.
2021. aug. 25. 23:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

“… de remélem én már túljutottam azon.”

Hát egyelőre az általad leírtak alapján pedig úgy tűnik, hogy semmilyen a munkaerőpiacon releváns tudásod nincsen. Szóval a jelek szerint ott vagy, ahol voltál, vár a betanított segédmunka.

2021. aug. 26. 02:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Sebaj, csak egy év és egyetem
2021. aug. 26. 10:42
 15/18 anonim válasza:
81%
Ne haragudj, de ez mekkora f-szság.. zongorista kezek?? Nekem rajzos kezeim vannak, építészetet tanulok, előtte másik szakon voltam, és a szakváltás előtt, amíg felkészültem az építészeti szakra, addig a rajzos kezeimet bepiszkolva baromira fizikai munkát végeztem, mint ahogy több száz másik nagyon okos és tehetséges diáktársam.. sőt! van, akinek egyetem alatt is azokból a szép, finom kezekből kell élnie, úgy, hogy fizikai munkát végez velük! Szép álmok ezek, de alázat sem árt a tehetség mellé... ja és igen, más is szorong, más sem alszik és megy dolgozni, tanul, stb.. sok sikert, ennél csak rosszabb lesz
2021. aug. 26. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Taníthatnál online szolfézst, ha esetleg jó voltál más tantárgyból akkor azt is, ha most érettségiztél akkor még benned vannak a dolgok, matek esetleg, ha jó vagy benne, vagy helyesírás ilyenek, de ezt akkor, ha jó tanuló vagy, akkor vállalhatsz érettségi felkészítést is akár olyan tantárgyból, amiből penge vagy. Ha anyukád látná, hogy valamit csinálsz, lehet nem dobna ki. Amit tudsz csinálni ezen kívül, az fizikai munka vagy eladó, pénztáros, olyan sok lehetőség nincs.
2021. aug. 26. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom be, mért ne lehetne fizikai munka. Nem minden fizikai munka piszkos vagy teszi tönkre a kezét. Én egyetem mellett diákmunkában dolgoztam nyomdában, ott a kinyomott papírtömböket kellett "átnyálazni" (gyógyszertájékoztató volt), és ha volt benne üres lap, azt ki kellett szedni. Dolgoztam gyógyszergyárban is, gyógyszereket kellett csomagolni. Fizikai munka, de nem megerőltető, semmi baja nem lett a kezemnek. Szerintem sok ilyen lehetőség van.
2021. aug. 27. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagy vagy lány?

Ha fiú, a fizikai munkától legalább erős tenyered lesz. 1 év múlva keményebb lesz a pofonod.

Az egyetemet ki is kell fizetned, ami nem olcsó, csak mondom.

2021. aug. 29. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!