Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kórházi ápolók ti szívesen...

Kórházi ápolók ti szívesen fogjátok olyan kollégát aki idősek otthonában dolgozott?

Figyelt kérdés

Okj 55ös végzettséget szereztem 2020ba,előtte is és azóta is idős otthonban dolgozok(6.eve) , szeretnék átmenni kórházba dolgozni, de picit félek.(első sorban sbora gondoltam, mert ott lehet véleményem szerint a legtöbbet fejlődni szakmailag)

A két munka kör teljesen más, mennyire vagytok türelmesek az új kollégákkal, mennyire tanítjátokbe? (gyakorlaton csináltam mindent, de nyílván rutinom nincs pl:Branül szúrás, vérvétel)

2021. aug. 24. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Arra készülj fel hogy több munkád lesz, hiány van ezért biztosan fel vesznek.

Emberfüggő mennyire tanítanak be,de aki rendes azt biztosan meg fog téged tanítani.

Sok sikert. 🙂

2021. aug. 24. 23:07
 2/2 A kérdező kommentje:

A szakápolói feladat tuti több lesz, viszont nem számít,nem ijedek meg a munkától, szeretem ezt csinálni, csak változás kell. :)

Köszönöm szépen :)

2021. aug. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!