Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet abba beletörődni,...

Hogyan lehet abba beletörődni, hogy valakinek 12 órás műszakolós, állós munka jut, annak ellenére, hogy az a lába miatt szenvedés?

Figyelt kérdés
Hogyan teheti valaki túl magát, hogy kínszenvedés számára a félnapon át való állás, de ez jutott neki, mert többre nem képes?
2021. aug. 24. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem és még sokan másoknak sem tesz jót ez a hosszú egy helyben állás,ezért is leszek sofőr, igaz ott ülni kell de amikor le vagy fel rakodok mozogni fogok és árut kötözni,plusz munka után el megyek sétálni és már meg is oldottam a mozgást.
2021. aug. 24. 23:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól sejtettem hogy nem kapunk választ :)
2021. aug. 25. 10:45
 13/20 A kérdező kommentje:

Az önéletrajzot megmutattam ismerősöknek,akik segítettek abban,hogy jobb legyen. Próbáltam kinézetbe egy kis egyediséget vinni bele,hogy annyira trágya ne legyen. Nincs tele helyesírási hibákkal.

Ha interjúra megyek,akkor elegánsabban öltözök,nem sima utcai ruhát veszek fel.

Olyan állásokra jelentkezek, amik nem 12 órás álló munkák.

Irodai munkákra nem is jelentkezek, hisz tudom,oda csinos megjelenés kell,ami nekem nincs. Nekem mondjuk súlyos pénzeket kellene kiadni,hogy a fogaimat rendbehozzák. Ja és emellett fogynom is kellene.

És hiába tanulnék, az önbizalmam a béka hátsója alatt és nem hiszek abban,hogy én is elérhetem azt a szintet, amit a nagy átlag.Ha nem látom az eredményét egy héten belül,akkor úgy gondolom, felesleges próbálkoznom, kidobálnom a napjaimból az értékes órákat.

Tudom jól,nem vagyok átlagember, nekem a tanulás sokkal rosszabbul megy. Itt igazából nyelvtanulásra gondolok.

Jogsit is letehetném, de számomra az se megoldás. Az életemben tragédia történt, haláleset, ami kocsivezetés tanulásánál előjönne.

2021. aug. 25. 11:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Milyen végzettséged van? Mert arról nem írtál semmit.

Egy önéletrajz lehet formailag hibatlan, ha tartalmilag nulla, akkor nem vesz fel senki. Csak 8 általánost végzett ember másra nem alkalmas, mint az ilyen munkákra, föleg, ha még se nem akar tanulni, de még jogosítványa sincs, hogy esetleg soförnek vagy targoncásnak megfeleljen.

Meg az elegánsabb öltözet senm segít azon, ha valaki semmit nem tud, semmire nem képes, és ezen nem is akar változtatni.

2021. aug. 25. 13:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

De mégis mit írsz az önéletrajzodba?

Értjük hogy szórod mindenhova mint bolod a lisztet de mi van benne?

Iskolai végzettség? Szakma? Egyéb skillek?

2021. aug. 25. 13:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 nálunk olyan ronda az irodai társaság java része, hogy ihaj. Ha nem is jelentkezel rá hogy várod, hogy jó állásod legyen?
2021. aug. 25. 18:19
 17/20 A kérdező kommentje:

#14: olyan diplomám van, amivel szégyen az, hogy nem sikerült vele elhelyezkedni. Hiába mondják, hogy ezt, meg azt simán megtanulja az ember, nekem az nem megy úgy.

Ja és nyelvet is kellene tudni. Nem egy hirdetést látok, ami arról szól, hogy külföldi kollégákkal kell NAPI szinten angolul társalogni. Nekem már általános iskolás korom óta ezzel (angol nyelvvel) bajom volt. Éreztetve volt, hogy *zar vagyok belőle és ezt el is hittem. És rengeteg bizonyítékot tudnék felmutatni, hogy én valóban az is voltam belőle.

Jogsit jó lenne szerezni, de jogsival kapcsolatban volt egy haláleset. Jogsi megszerzése közben meg ez köszönne vissza.

#16: tudom jól, hogy csúnyán nézek ki. Nem járok fodrászhoz, nem öltözök divatosan. Emellett fogynom kellene és az a súlyfelesleg nem egyik napról másikra fog rólam leugorni.

#15: nem sokat tudok írni az önéletrajzba. Ha érettségit követelő állásra jelentkezek, a diplomát nem tüntetem fel.

2021. aug. 27. 12:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul nem értesz semmihez, nem tudsz angolul, nincs jogsid, és úgy nézel ki mint egy telibes*art búvárruha?

Akkor marad a gyár, igen

2021. aug. 27. 14:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát észlény biztos nem vagy!

Ha érettségit kérnek, akkor nyugodtan odaírhatod a diplomát is, elvégre ez csak akkor lehet meg neked, ha elötte érettségiztél is.

2021. aug. 27. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan mint amikor az incelek a felnott parkapcsolatokba irogatnak...
2021. aug. 28. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!