Milyen irodai munka van, ahol nem kell tapasztalat, Bp-en, H-P-ig tart, szokásos iratrendezés, számítógép kezelés stb ? és nem kell telefonnal foglalkozni, mert időnként kicsit megismétlem a szavakat, emiatt félek, hogy nem vesznek fel.
Figyelt kérdés
Ja és nem kell védettségi/oltás/teszt és ünnepnapokon nem dolgoznak2021. aug. 24. 10:42
41/53 A kérdező kommentje:
Velemenyed?
2021. szept. 16. 08:22
42/53 anonim válasza:
Ahol valami határesetet látsz, oda jelentkezhetsz, és ők majd eldöntik, hogy kellesz-e.
Néha az álláshirdetésben csak vágyak vannak, a valóságban nem kell mind.
43/53 A kérdező kommentje:
Ertem, tehat oda is jelentkezhetek, ahova mondjuk irjak h tapasztalat kell, de nekem nincs?
Amikor fel van sorolva a feladatokat, akkor azt mind kell tudnom, vagy egy-egy feladatra keresnek embert?
2021. szept. 16. 08:30
44/53 A kérdező kommentje:
Mind lesz az en feladatom vagy valaszthatok?
2021. szept. 16. 08:31
45/53 A kérdező kommentje:
Irj koszi
2021. szept. 16. 08:31
46/53 A kérdező kommentje:
Fontos lenne
2021. szept. 16. 08:33
47/53 A kérdező kommentje:
Nos?
2021. szept. 16. 08:38
48/53 anonim válasza:
Nézd: valamennyi önállóság kell ide.
Keress állásportálokat. Azokon nézz állásokat. Amelyik nagyjából jó, arra jelentkezz.
És jelentkezz be fejvadászokhoz is, küldj nekik önéletrajzot, és hogy mit szeretnél csinálni.
49/53 A kérdező kommentje:
Ertem. Arra van esely h felvesznek tapasztalat nelkul oda ahova kell? Irtad h nem minden kell ami a hirdetesben van. A felsorolt feladatok kozul kell mind v nem muszaj ugyis felvesznek? Irj ez is nagy segitseged lenne koszi
2021. szept. 16. 08:45
50/53 A kérdező kommentje:
Itt vagy? Fontos lenne!
2021. szept. 16. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!