Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügy és számvitel diploma...

Pénzügy és számvitel diploma mellé érdemes egy pincér és mixer tanfolyamot megcsinalni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jól láthatóan ostoba a szakmájához, mint a föld.
2021. aug. 22. 23:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül ostoba… ha pl. vidéken él, akkor kb. erre jó a diplomája.
2021. aug. 23. 11:31
 13/15 A kérdező kommentje:

1 hónapja költöztem a fővárosban. Kifizettem egy csomó pénzt a kaukcióra, csinosítgattam a lakást stb.

van mellette egy gyerekem akit egyedül nevelek.

Ezek mellett tanulok, így nincs időm másod állást vállalni könyvelésben vagy adatrögzítésben. Olyan szakma kell ami "kikapcsol" és fizikailag merít ki.

2021. aug. 23. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem erről beszélek. Ne másodállást akarj, hanem jobban fizető főállást.

PSZ diplomával ne irodavezetőként dolgozz, hanem valami pénzügyi területen.

Mennyit keresel most? 250 nettó körül? Legalább 150 ezerrel tudnál többet keresni egy normális helyen multinál.

2021. aug. 23. 14:45
 15/15 anonim válasza:
Úgy tűnik jó állásod van, szerintem vissza esés lenne amit irsz. Inkább felül kellene vizsgálni a kiadásaid realitását. Mi az ami nélkül lehet élni? Ha így teszel lehet nem is kell másik szakma, esetleg ugyan abban lehet plusz vállalás a gyarapodásért.
2024. jan. 4. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!