Ernst & Young-nal Manager szinten mennyi lehet a fizetes kb?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 21:11
1/8 anonim válasza:
kb. bruttó 2m, de így terület, tudás, minden nèlkül, ennyi hogy ernst and young az kevés.
2/8 anonim válasza:
kb. bruttó 7k dollár, ez persze még attól is függ, hogy területileg, hol.
3/8 anonim válasza:
Bruttó 945 + céges autó, laptop, telefon plusz kafeteria, és heti 60 óra munka szezonban :)
A többi válasz hülyeség.
4/8 anonim válasza:
Imádom mikor "lehülyeségezik" a válaszom, úgy, hogy még arra is képtelen voltàl, hogy egy glassdor vagy más oldalt megnyiss és tàjekozódj, illetve, a managelt területetet sem ismered, mert a kérdező nem írta.
5/8 A kérdező kommentje:
IT tanácsadás
2021. aug. 21. 10:57
6/8 anonim válasza:
#1,4 vagyok.
IT területen, közel kell lenned ahhoz a 2m bruttóhoz, (talán kicsit alatta), ha senior manager vagy és átlátod a business és az it oldalt is. Ez, hogy 945 bruttó bevágja valaki, ez teljesen komolytalan, hiszen bár ernst and young esetén nincs direkt tapasztalatom, de KPMG esetén, igen és a fizetések gyakorlatilag alig térnek már el senior szinten az Ey, Pwc, KPMG és Deloitte esetén. 945 irreàlisan alacsony ilyen területre, de ennèl még egy audit "manager" is többet kap.
7/8 anonim válasza:
3-as vagyok, itt dolgozok már pár éve, auditon ez a kemény valóság. Talán senior manager szinten felugrik bruttó 1,5 millióra, de a bruttó két milliós fizetés már inkább director / associate partner szint, sima audit manager nem kap annyit 5 év tapasztalattal
8/8 anonim válasza:
Sziasztok, én nemrég mondtam fel mert: ugyan szintenként van fizetésemelés de az utóbbi 2 évben nem emeltek a fizetéseken ezen kívül, vagyis egy menedzser kezdő ugyanannyit kap lényegében… jelentéktelen emelések voltak és ez meg is látszik azok hányan maradtak a cégnél…. Szerintem 1. évet kötelező eltölteni egy big4-nál de a többi csak pazarlás mert olyan szinten használnak ki nevetséges pénzekért… Családod nem lesz se barátaid az egészséged pedig 2-3 év alatt megsínyli a szezon alatti akár 14 órás munka napokat… amúgy: EY M1 nettó 660 :) vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!