Hová érdemes ingázni Tatabányáról jobb fizetés reményében?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 09:42
1/13 anonim válasza:
Ahol jobban fizető állást találsz.
Mégis milyen kérdés ez?
Milyen állásokra van reális esélyed?
Az ingázásban az a "jó", hogy a konkrét pozíció ismeretében viszonylag pontosan meghatározható a költsége és időráfordítása. Ezek nélkül csak vakon tippelgetés
2/13 anonim válasza:
Ingázás személyes kérdés is. Mennyi időt nem sajnálsz rá?
Hol kapsz annyival többet, hogy megérje (kieső idő, utazási költségek)?
Azt tudom, hogy én már napi másfél órányi utazgatásnál is inkább költöztem Ez a másfél óra az ébren töltött időmnek majdnem a 10%-a, amit hasznosabban is eltölthetek.
3/13 A kérdező kommentje:
Csak érettségim van
2021. aug. 18. 16:45
4/13 anonim válasza:
Mihez értesz? Milyen tapasztalatod van? Milyen munkakörre pályáznál?
5/13 A kérdező kommentje:
Számítógépekhez van affinitásom, illetve jol tudok ügyeket intézni
2021. aug. 18. 19:40
7/13 A kérdező kommentje:
Semmihez
2021. aug. 18. 19:52
8/13 anonim válasza:
Akkor nyugodtan jelentkezz a kismilliónyi tatabányai vagy környei gyár egyikébe operátornak vagy gépkezelőnek
9/13 A kérdező kommentje:
Értek a telefonokhoz műszaki cikkekhez
2021. aug. 18. 19:56
10/13 anonim válasza:
Értesz hozzá olyan mértékben, hogy az pénzt ér, vagy csak elprüntyögsz rajtuk, ha a kezed közé kerül egy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!