Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Idén végeztem az egyetemen...

Idén végeztem az egyetemen gépészmérnökként, de nem találok olyan munkát, ahová fölvennének Budapesten. Sajnos kevés tapasztalattal rendelkezem a szakmában. Tippe lenne valakinek, hogy hol, hogyan, vagy milyen cégeknél probálkozzak? Köszönöm.

Figyelt kérdés
Hallgatói jogviszonyom is lejárt.

2021. aug. 17. 19:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Találtam, de azóta felmondtam. Most újra keresek :/
2023. jan. 9. 17:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, pontosan mihez értesz? Mennyire tudsz önállóan dolgozni? Angol/német milyen szinten megy?

Utazás mennyire fér bele?

2023. jan. 9. 18:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy önállóan dolgozni? Midnenhol úgy kell. Angol megy elég jól, kivéve, ha indiaival kell társalogni :).

Szoftverfejelsztésben van tapasztalatom, C/C++ nyelveken.

2023. jan. 9. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Önállóan vagyis nem kell betanítani, hanem megtalálod a melót. Interim mérnöki melókkal foglalkozom. Haver is, neki mindig kellenek emberek, de ugye alvállalkozók és az interim meló arról szól, hogy az ügyfél “kész “ embert akar, akit felvesz, leültet és dolgozik. Max minimális betanulás van.

Mondjuk, szoftveres emberkére nem szokott jönni sem nekem sem az isminek igény…általános gépészre igen, gyártósori folyamatmérnökre főleg

2023. jan. 10. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!