Idén végeztem az egyetemen gépészmérnökként, de nem találok olyan munkát, ahová fölvennének Budapesten. Sajnos kevés tapasztalattal rendelkezem a szakmában. Tippe lenne valakinek, hogy hol, hogyan, vagy milyen cégeknél probálkozzak? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Hallgatói jogviszonyom is lejárt.2021. aug. 17. 19:10
11/14 A kérdező kommentje:
Találtam, de azóta felmondtam. Most újra keresek :/
2023. jan. 9. 17:58
12/14 anonim válasza:
Kérdező, pontosan mihez értesz? Mennyire tudsz önállóan dolgozni? Angol/német milyen szinten megy?
Utazás mennyire fér bele?
13/14 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy önállóan dolgozni? Midnenhol úgy kell. Angol megy elég jól, kivéve, ha indiaival kell társalogni :).
Szoftverfejelsztésben van tapasztalatom, C/C++ nyelveken.
2023. jan. 9. 23:53
14/14 anonim válasza:
Önállóan vagyis nem kell betanítani, hanem megtalálod a melót. Interim mérnöki melókkal foglalkozom. Haver is, neki mindig kellenek emberek, de ugye alvállalkozók és az interim meló arról szól, hogy az ügyfél “kész “ embert akar, akit felvesz, leültet és dolgozik. Max minimális betanulás van.
Mondjuk, szoftveres emberkére nem szokott jönni sem nekem sem az isminek igény…általános gépészre igen, gyártósori folyamatmérnökre főleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!