Elvállalnál havi 165ezerért 9 órás irodai munkáért?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 15:29
21/27 anonim válasza:
Vidéken majdnem átlagos fizu. Igazából télen nagy hidegben meg nyáron nagy melegben nem olyan rossz ám a hűtött/fűtött irodában dolgozni.
Szabad hétvégékkel.
Van olyan ismerős aki állandóan árukat pakol raktárban hasonló összegért. Télen van, hogy 5-6 fok van a raktárban, szünet napi egyszer stb.
Gyárban vonal mellett 3 műszakban görnyedve 200 felett lehet kapni de az sokkal fárasztóbb is lesz.
22/27 A kérdező kommentje:
Nekem is olyan volt 200ért, bementem este7re és kijöttem délután 3kor
2021. aug. 18. 10:55
23/27 anonim válasza:
Szerintem akkor ne kivéve ha nagyon rá vagy szorulva.. Vagy igen, de közben ezerrel keresgelj! Akkor vállald el ha közben el tudsz járni interjúra.
24/27 anonim válasza:
Az, hogy elvállalod-e vagy sem, nagyban függ a végzettségedtől. Én biztos, hogy nem vállalnám el, mivel van olyan végzettségem, amivel ennek a dupláját megkapom még a legrosszabb helyen is. És az is irodai munka, napi 8 órában.
25/27 anonim válasza:
Egy munka vállalhatóságát sohasem önmagában vizsgáljuk. Körül kell nézni, mik az alternatívák, és az alapján dönteni.
26/27 A kérdező kommentje:
Ki vagy te?
2021. aug. 19. 10:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!