Mi a munkád - , mivel foglalkozol?
Továbbá, elégedett vagy e a munkáddal, fizetéseddel. Mióta dolgozol itt.
Azt is leírhatod, mióta dolgozol ezen a szakterületen
Programozok. Igen, elégedett vagyok mindennel. Néhány hete vagyok itt. Ez az első munkám a területen.
19/l
Bányamérnök vagyok.
Határozottan elégedett vagyok a munkával és a fizetéssel.
4 éve vagyok itt. 7,5 éve, a diploma megszerzése óta dolgozok ezen a területen.
Örülök neki, hogy elégedettek vagytok a munkátokkal!🙂
Sajnos, nem sok ember mondhatja el ezt magáról, hogy szereti a munkáját és szívesen megy be mert minden reggel! Nem pedig így: "Pi...ba! Megint kezdődik egy rohadt hét ebben a sz...rban!"
Szerencsések vagytok!
Az első válaszoló a legszerencsésebb, hiszen már ilyen fiatalon elégedett az életével!
Ellátási lánc menedzsment területen dolgozom, jelenleg gyakornok vagyok, stratégiai beszerzés területen.
Mellette a mesterképzésemet csinálom, ugyanúgy ellátási lánc menedzsmentből.
Elégedett vagyok, teljesen home-office, többet keresek mint sok teljes állású ismerősöm, kevesebb munkával. Remélem a jövő is pozitív lesz.
IT manager vagyok egy bankban, ha valami nem működik, mi koordináljuk a megoldást. Nincs vele bajom, de valami kreatívabb melóra vágyom. A fizu teljesen jó, elégedett vagyok vele.
7 éve vagyok a szakmában, ennél a cégnél 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!