Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy pályakezdő...

Mennyit keres egy pályakezdő tanár?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Keveset.
2021. aug. 16. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Garantált bérminimum.
2021. aug. 16. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
keress rá a bértáblára, de éhbérért dolgozik.
2021. aug. 16. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

lehet h nem fog tetszeni amit irok de annyit keresnek a tanarok amit megerdemelnek

nalunk nem a legfenyesebbek mentek tanarnak, hanem az ilyen kozepeset alulrol kapirgalo tanulok

bme-re jartam es ott voltak eloszor olyan tanaraim akik felkeszultek voltak es akikre fel lehetett nezni

gimnazium es altalanos iskola csak egy rakas luzerrel volt tele a tanari gardat tekintve

megerdemlik.

2021. aug. 16. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem középsuliban voltak jó tanáraim.

Pont, hogy a BME volt az a hely ahol sok kóklerhez volt szerencsém!

Fizika I. vizsgán röhögött a vizsgáztatóm, majd amikor bejött a kollégája neki mutogatta, milyen hülyeségeket írt a gyerek, erre a másik meg mondta, de hát jót írt. MEGBUKTAM!

Fizika II. vizsgán vártam 5 órát, hogy sorra kerüljek, majd közölte mindenkinek beírta az elégtelent. WTF!

Ismét fizika II. vizsga, kezdéskori infó, akinek már van 1 elégtelenje az max. 3-ast kaphat, mindenre tudtam a választ beírta az 5-öst, majd észrevette az 1-esemet. Végül a jólelkűségére hivatkozva adott egy lehetőséget, kérdez 10-et, ha mindre tudom a választ 5-ös, ha 1-et hibázok 1-es. Mondtam, akkor maradok a 3-asnál, amit ő úgy értékelt OK, EZ ESETBEN ELÉGTELEN!

Fizika II. méltányossági vizsga 3 tanár, a szokásos 5 beugrókérdés után az 5 kifejtős helyett (5jó válasz=5-ös, 4jó válasz=4-es, 3,5 jó válasz = 3-as, 3jó válasz=2-es) helyett mindegyik adott 5 kifejtőst és a 3 széria közül a legrosszabbat írták be, de örültem a KÖZEPES-nek :)

Kémia megnéztem a vizsgámat, mivel meglepődtem, hogy 5-ösnek éreztem, mindenre tudtam a választ, erre csak 40%-os lett. A pali nem adott még részpontot sem olyan feladat megoldásra, ahol kijött a végeredmény, de az a lap hátulján szerepelt. Mit képzelek magamról ő nem fogja keresgélni a megoldást 0/10 pont!

Innentől kezdve azon már nem csodálkoztam, hogy olyan esetben is 0 pontot adott, ahol a megoldási eredmény másik lapon szerepelt.

Minden lapomon szerepelt a sorszám, tehát keresgélni sem kellett!

Műszeres kémia lab. a feldobom a dolgozatokat és az asztalon levő számra esik annyis érdemjegyet kapnak ZH írása, ha a földön landol megbukott. Mindenki azt hitte viccel és nevettünk a nagy poénon, erre kiderült, hogy nem vicc volt!

16 alkalmat adott meg a ZH írásra, ha befértél megírhattad, ha nem fértél be gyere máskor, 11 alkalommal írtam meg, hogy ne 1-es, hanem 4-es legyen.

Az a legviccesebb, hogy az elején én hülye mindig válaszoltam minden kérdésre és elégtelen lett, a 4-es érdemjegyem elérésekor meg 50db lapra írtam a nevemet és pár sort, JÓ ÉRDEMJEGY!

Vegyipari műveletek II. a 10 kérdésből mindenre tudtam a választ, de a 30 pontos kifejtősöm szerepelt az előttem vizsgázónál is, ezt jeleztem a vizsgáztatónak, átadtam a kifejtett kérdés leiratát neki a későbbi gondok elkerülése érdekében.

100 pontos vizsgán 95pont=5-ös, 90pont=4-es,85pont=3-as, 80pont=2-es (Manapság a színvonalesés miatt már 40-50%-tól 2-est adnak).

A 9 kérdésen vesztettem 3 pontot, még élt a remény, hogy 5-öst kapok, erre 0 pontot adott a 30 pontos kifejtősömre, mivel már a korábbi vizsgázótól halottam a megoldást. 67 pont = ELÉGTELEN!

Kereszt féléves vegyipari műveletek II., szintén ugyan ahhoz a kedves úriemberhez kerültem vizsgán, emlékezett rám és meg is jegyezte, hogy emlékszik rám, egy modortalan, beképzelt, tuskó gyerek vagyok. Jól indult a vizsga!

Szerintem tudtam az összes választ, szerinte 79-80 pont körül vagyok és adott 1 mentőkérdést a 2-esért, mivel tudtam a választ, így kaptam sorban a következő mentőkérdéseket.

Meglepő módon megbuktatott felsorolt 3 hibát amit vétettem, én meg mivel csak egy tuskó gyerek voltam elővettem a tankönyvet és 12 vizsgázó előtt rámutattam, hogy tévedett. ELÉGTELEN!

Kereszt féléves vegyipari műveletek II. második nekifutás megint hozzá kerültem. Barátságos volt, megkérdezte, hogy beírja-e az elégtelenemet, vagy próbálkozok és majd csak utána írja be??? Mondtam neki, szerintem ne vesztegessük a többiek idejét, ELÉGTELEN!

Kövi félév megint a vegyipari műveletek II., kivártam mikor megy konferenciára és akkor mentem vizsgázni, bumm JELES :)

Vegyipari műveletek III. megint a kedvencemnél vizsgáztam ELÉGTELEN, második körben másnál JELES!

Vegymű szigorlaton hozzá tettek be, de önfejű tahóként máshoz mentem be és JELES.

2021. aug. 17. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
nem a kacsa a hulye
2021. aug. 17. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Tavaly a pályakezdők a garantált bérminimumot (ha jól emlékszem, 140nettó) plusz 10% ágazati pótlékot, vagymit kaptak. Ez 154ezer volt. Az első tanévben minősül a kezdő, utána ez feljebb megy, de itt már nem tudom pontosan, 180 körül. Utána pedig szépen lassan, de inkább lassan emelkedik néhányévente.
2021. aug. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!