Átlag alatti külsejű lányként felvehetnek boltba eladónak vagy pénztárosnak?
Figyelt kérdés
Mennyire nézik a jó külsőt?2021. aug. 14. 16:30
11/18 anonim válasza:
9: akkor velem van a baj (40 éves ffi), mert amit felsoroltál azok közül ma lidl, aldi, spar megvolt, a pénztáros mindegyikben nő, de (anélkül, hogy megsérteném őket) csinosnak egyiket se mondtam volna. Ha az éveiket meg a kilóikat megfelelezem, még akkor se feltétlenül.
12/18 anonim válasza:
Én úgy vettem észre 10-ből 9 egy romhalmaz.
Talán 1-et tuszakolnék 3 fél meg 2 sör után.
13/18 anonim válasza:
Egy boltban nem a külsőt nézik nem modellnek vagy manökennek mész
14/18 anonim válasza:
Troll és férfi
"bevonzzák a sok kanos hapsit." nőként mondom, hogy ilyen hangvételt én még nő szájából nem hallottam. Csak férfiéból. Gondolom provokatív troll kérdés....
15/18 anonim válasza:
Nem az számít, hanem hogy tudd fejből a tigriscipó kódját :)
16/18 anonim válasza:
"bevonzzák a sok kanos hapsit."
Én nézem bizony az eladókat, egy csinos, szimpatikus nőtől szívesebben vásárlok, sőt, még a közértben is a szimpatikus kasszást választom, és nem érdekel, ha az a leghosszabb sorban van.
17/18 anonim válasza:
Én nem tudom hol élsz de nálunk az eladók többsége 50-es éveiben lévő Marika néni,nem igazán van 20-as éveiben járó fullos csaj.De ha lenne akkor se azért megyek boltba hogy hosszú másodpercekig bámuljam a szexi eladó seggét hanem azért mert ott vannak a legjobb áruk a legjobb pénzért.Túlgondolod az egészet.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!