Az gáz ha 23 éves vagyok és még nem dolgoztam sehol?
Figyelt kérdés
Esti tagozaton szakmát tanulok, mellette folyamatosan munkát próbálok keresni, de eddig sikertelenül.2021. aug. 13. 09:11
1/18 anonim 

válasza:

Nem gáz, ha a körülmények miatt nincs munkád, és nem azért, mert lusta vagy.
2/18 anonim 

válasza:

Ó, én olyan 32 évest ismerek, aki még egy másodpercet sem dolgozott, mivel egyetem után sorban jöttek a gyerekek. Most meg pánikol, mert senki sem akarja 3 gyerekkel és 0 munkatapasztalattal alkalmazni.
3/18 anonim 

válasza:

Hát nem gáz, de most már tényleg érdemes lenne beáldozni valamit. Persze nem a sulit, mert az fontos.
Keress fel munkaerőközvetítő/jölcsönző cégeket! Nekik mindig vannak gyári munkáik, ahova ki tudnak szórni. Utazással is legyél rugalmas. Akár költözés, ha suli is engedi.
4/18 anonim válasza:
Amíg nincs olyan, amit szívesen csi álnál, addig is kereshetsz valami nem szakmabeli állást. Hidd el, neked is könnyebb lesz, ha van miből elindulni. Interjún meg megkérdezik majd, mit csináltál az idő alatt, mit mondasz? Semmit? Hiába nem vagy lusta, annak fognak hinni.
5/18 anonim válasza:
A lényeg az, hogy 40 évesen már ne a szüleid nyakán lógj!!! 😘
7/18 anonim válasza:
Bár a pontozásod alapján úgy látom, nem is akarsz dolgozni.. :D sok sikert!
9/18 anonim 

válasza:

Nem gáz, én akkor 23. évesen fejeztem be a nappali sulit, igaz kényszerből és a főszakmámhoz tartozó másodszakma nélkül mert akkor hozták be, hogy nem lehet 23 fölött nappali tagozaton lenni. Mikor visszarakták 25-re akkor meg már azt töltöttem be, azért nem mehettem, felnőttképzésben meg nem indult.
Akkor 1,5 évig itthon voltam, adtam be az életrajzokat folyamatosan, de nem kelletem sehova...
10/18 anonim 

válasza:

Nézd meg a fidesz-vezérkart! :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!