Mi volt eddig életed legjobb munkahelye?
A mostani. Nagyon rugalmas, jófej mindenki, jó tanulási és fejlődési lehetőség van és számomra nagy meglepetés, hogy egyetemistaként csak 1-2 félévvel a hátam mögött hasznos tudok lenni. Mindezt végezhetem bárhonnan bármikor. A fizetés is teljesen rendben van ráadásul itt is van feljebb jutási lehetőség. Az életrajzomban pedig jól néz ki. A főnök a mentorom, a munkatársak a barátaim.
Igaz, olyan nagyon sok munkahelyem eddig nem volt, csak ilyen alap diákmunkák gimis koromban. Azokat nem szerettem.
Az egyik kedvenc munkahelyem az volt, amikor egy vadaskertben ajándékboltosként dolgoztam. Szép hely volt, egész nap néztem a tigriseket, ha nem volt vevő, sétálgattam. Az emberek legtöbbször kedvesek voltak, mert ők is lazulni mentek oda. Volt, hogy egész nap semmit nem csináltam szinte, csak kipakoltam, takarítgattam. A fizu a legjobb volt, amit kaptam valaha. Mivel idénymunka volt, és hétvégén mindig kellett dolgoznom, ezért otthagytam.
A másik kedvenc helyemen számítógépen kellett rajzolnom képkockákat, és nagyon élveztem, mert szeretek rajzolni. Itt 2 évet dolgoztam, az egyetlen baj a fizetés volt, meg persze jött a Covid és tönkrebszta a munkát, mivel otthonról nehezebb volt kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!