Mennyi túlórát szoktattok havonta el vállalni?
Én most dolgozok hétfőtől-péntekig, reggel 7-től délután 4-ig, ebből 1 óra pihenő. 2 db 25 perces és 1 db 10 perces szünet.
Ma a főnököm be jelentette, hogy heti öt napot kellene mennem, reggel 6-tól délután 4-ig, de nem lesz ritka ha reggel 6-tól este 6-ig kellene ott lennem.
2 előnye van a munkának, egyik hogy közel van a munkahely, a másik meg csak egy műszak van.
attól függ
Pénzügyön vagyok, év elején a munkamennyiség miatt mindig, van, az év második felében kevesebb.
Egy januári hónapban olyan havi 40 óra plusszom van, de mivel fizeti a cég így nekem nincs vele bajom.
A cégnél ahol dolgozok, ott minden egyes túlóra nettó 2000 forint.
Ha a cég félre számólja 1-2 órával vagy többel , akkor azt csak a jövő hónapban hajlandó kifizetni.
Én meg azt mondtam erre nekik, amíg nincsen ki fizetve rendesen a túlóra, addig nem is fogok többet el vállalni.
"amíg nincsen ki fizetve rendesen a túlóra, addig nem is fogok többet el vállalni."
Valamennyire igazat adok ebben, de végül kifizetik mindig, vagy nem? Nálunk is csúszik folyamatosan, de ez ugye a fizumon felül van, amivel nem számolok, így mindig jól jön az a 30-40e ft zsebpénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!