Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha több feladatkör lett,...

Ha több feladatkör lett, hogyan szabjam a fizetési igényem?

Figyelt kérdés

Következő héten lesz egy interjúm. Az alap dolgokon túl megkérdezték vállalnék-e plusz dolgokat. Azt mondtam, még nem tudom, annak függvénye, hogy az adott munkaidőbe belefér-e. Nyilván ha nekem kellene ezekkel pluszban foglalkozni, nagyobb lenne a fizetési igényem. Sőt, azt sem tudom, ha a plusz dolog (amit ott tudok meg mélyebben) túl sok lesz, nem leszek rá elég, azt hogyan kommunikáljam.

Nem akarok úgy járni, hogy bevállalok túl sok pluszt (csak azért, hogy felvegyenek) és a végén túlhajtanak.

2021. aug. 11. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Erre szerintem tok jo valasz a visszakerdes. Mit kellene, mennyi idobe, mivel jarna ez, vane kompenzalva, ha igen akkor mennyi a kompenzacio. Tulora fizetve vane ha plusz feladat tobb ido mint hittek stb stb
2021. aug. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!