Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan dolgozhatok mentőheliko...

Hogyan dolgozhatok mentőhelikopteren?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 3 személy van a mentőhelikoptereken: a pilóta, a mentőtiszt és az oxykológus. Viszont, ha ezek közül elvégzem bármelyik képzést, akkor egyből elmehetek mentőhelikopterre dolgozni? Vagy milyen plussz képzések, egészségügyi vizsgálatok, vagy bármi ehhez hasonló dolog szükséges hozzá?
2021. aug. 10. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy az alapfeltételnek számító képzést megcsinálod, nem jelenti azt hogy mehetsz oda egyből (vagy akár később) dolgozni.
2021. aug. 10. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is irreálisnak tűnt, viszont nem találtam erre vonatkozóan semmi információt. Pont erre lennék kíváncsi, hogy mi kell még hozzá plusszba?
2021. aug. 10. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

OMSZnál min. 5 ledolgozott év.

Nyilván a papirokon kivul.

2021. aug. 10. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Papírok alatt mire gondolsz?
2021. aug. 10. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát a végzettségedről szóló iratokra értem.

Bármelyik pozira is jelentkezel.

És nagyon nem árt ha adott esetben a nyelvvizsgád valós tudást takar.

2021. aug. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!