Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkaközvetítő cég csak az...

A munkaközvetítő cég csak az alapbéremből vesz el,vagy az egyéb juttatásokból is?

Figyelt kérdés
jelentkeztem egy munkahelyre,és egy ismerősöm aki ott dolgozik elküldte a bértáblázatot,és egy operátornak 370 ezer forint a bruttó alapbére.Az adecco irodánál lehet csak jelentkezni a céghez,közvetlen a cég nem vesz fel.Ők br. 306 ezres alapbért mondanak+DU műszakpótlék 30% az éjszakai 60%+évi br 400 ezer cafetéria. Az adecco csak az alapbéremből venne le,vagy a műszakpótlékokból és a cafetériából vonnának le?

2021. aug. 8. 17:37
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tudom, én fogalmaztam meg rosszul. A bérem az az ami a szerződésben le van írva, abból nem vonhatnak le. A béremből levonást úgy értettem, hogy egy Audis dolgozó alapbére br 370 ezer, és ugyanarra a munkára én miért csak br 306 ezret kapok. De nyílván azért mert a munkaközvetítő iroda nem fog nekem ingyen munkát biztosítani. Egyébként mekkora esély van rá hogy idővel átvegyen az audi? Ismerősöm azt mondja hogy a jelenlegi helyzetben esélytelen, meg van valami létszám stop is. Ápámat 3 hónap után átvették, de igaz az nem audi, és akkor még nem volt koronavírus.
2021. aug. 8. 22:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én is az adecco-on keresztül jutottam az audiba, és én is 306.000 bruttóval vettek fel. Ha te is audis dolgozó szeretnél lenni, akkor elég sok mindent kell le tenned az asztalra. Minéltöbb munkafolyamatot kell meg tanulnod, azokat minimális hibákkal, vagy hibák nélkül kell meg csinálnod, és amikor vége lesz ennek, az alkatrész hiánynak meg járványnak, majd akkor át vesz az audi, talán.

A munka közvetítő cég nem nyúlhat a te béredhez, az audi ad neki havonta egy x összeget.

2021. nov. 2. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!