Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinál pontosan egy...

Mit csinál pontosan egy kisegítő felszolgáló, és mennyit keres?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én felszolgáló asszisztens voltam egy étteremben. A pincér fölvette az italrendelést a vendégektől, én pedig beszaladgáltam az italokért konyhába. A vendég elé viszont konkrétan ő tette elé a poharat és ő öntötte ki az italt, majd az árát is ő kapta meg tőlük, ő kezelte a pézt. Mivel az ételfogyasztás abban az étteremben korlátlan és önkiszolgáló volt, csak az italok rendelésfelvételével kellett törődni. Én, mint segéd végeztem az asztalok megterítését, és evés után - közben a piszkos, üres tányérok összegyűjtését. Bevittem őket egy nagy tálcán a konyhába a mosogatóknak. Mikor mindenki elment fölsepertem, felmostam az étterem azon részét, ahol a vendégek ültek, míg a pincér addig a pénz leszámolásával foglalatoskodott. Egyébként ő is ugyanúgy leszedte a piszkos tányérokat, ugyanúgy sepert, felmosott, új asztalt terített, ha maradt ideje a rendelés felvétel után. Viszont kettőnk közül ő volt az, aki engem megkérhetett valamire, én pedig őt nem.
2008. dec. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!