Ha azt mondanák, hogy a fizetésed megemelnék 1,5-2 millió forint nettóra havonta, de cserébe költöznöd kell pár hónap múlva külföldre, akkor belemennél?
Figyelt kérdés
A külföld nem biztos, hogy EU-s vagy nyugati országot jelent, de nem is Afrikát, csak más kultúrát Európán vagy Ázsián belül. Ez, csak 3-5 évet jelentene, a családod viheted magaddal, ha akarod.
(Elméleti kérdés.)
2021. aug. 6. 12:24
11/19 anonim válasza:
Ez megint a Dubajos prosti toborzó kérdés?
12/19 qkker1 válasza:
Attól függ, hogy az adott országban meg lehet-e élni normálisan ebből az összegből.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem toborzok senkit és legális, tisztességes munkára gondoltam. Ki-ki a maga munkaterületén.
Kedves 48%-os, megkérhetnélek, hogy ne itt rontsd a levegőt azzal, hogy minden normális válaszolót lepontozol a véleményétől függetlenül!!! Minden válasz hasznos.
2021. aug. 6. 13:55
14/19 anonim válasza:
1.5 az kevés a "bárhol"-hoz amikor 1.0-at elég sok területen Budapesten is keresel.
15/19 anonim válasza:
Feljebb van az az összeg, amiért költöznék. 5-6M körül.
16/19 anonim válasza:
A részletektől függ, de vlsz nem mennék. De lehet hogy belemennék előre tudva, hogy egy év után otthagyom.
18/19 anonim válasza:
Családdal évekre nem mennék, ők se jönnének.
Bakuban voltam így 4 hónapot.
Fárasztó volt, de jó, hogy nem hagytam ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!