Melyik budapesti munkahelyen van 100%ban home office? (A COVID-19 után is)
Közeli családtagok / rokonok közül:
1. Nagy banknál IT üzemeltetés - covid alatt 5 napos home office, jelenleg kb. 2 hetente 1-szer kell bemenni
2. Magyar IT középvállalkozásnál data mining - 5 napos home office, járvány után valószínűleg 2-3 napra csökken, de még semmi nincs kőbe vésve
3. Másik magyar IT középvállalkozásnál webfejlesztő gyakornok félállásban egyetem mellett - full home office, de aki be van oltva, be is mehet
4. Állami projekteken dolgozó IT support vállalatnál rendszergazda - 5 nap home office, saját kérésre augusztustól 1 nap bent
Köszönöm a válaszokat. :)
Az Allianz oldalát meg is néztem, az álláshirdetéseknél is egyből ott van a Home office lehetőség.
Az IT pozíciókon (ha jól tudom, a Prezinél már a covid előtt is lehetett teljes HOban dolgozni) kívül lehet valahol könyvelőként 100%ban home officeból dolgozni? (Ha nem lehet, akkor szerintem szakmát váltok, szerzek egy infos diplomát. :D)
Azért mert, Budapesten szerezhetem meg a piacképes fizetést.
Multinál vagyok, jelenleg teljes távmunka van, de a jövő még kérdéses. Sajnos nem biztos, hogy a HO lesz a nyerő (a távolság miatt fontos nekem)..
Több változat van feldobva: Heti 0/1-2/3/5 nap HO.. ha nem a teljes HO fog nyerni, akkor tuti váltok.
Köszönöm, hogy írtatok cégeket,
ez tényleg nagy segítség. A Vodafone eddig a legszimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!