Lidl-s bolti eladók, ti mennyit kerestek nettóban a juttatásokkal és műszak pótlékkal együtt?
Figyelt kérdés
Behívtak interjúra, közel van a bolt így kézenfekvő lenne. Közben más helyről is kaptam ajánlatot. Áruösszekészítő vagy minőségellenőr a trigonál. A pörgést bírom, de közben szabadidőmben másik szakmát tanulok így nem tervezek sokáig ott maradni, körülbelül 1-1,5 évet. Igaz az hogy a jelenlegi bruttó ami fel van náluk tüntetve azt csak 3 évvel érhető el? Mennyit kap egy kezdő mondjuk próbaidő alatt és után? Tudna erre nekem valaki ott dolgozó válaszolni? Előre is köszönöm szépen a megjegyzéseiteket.2021. aug. 4. 19:11
11/11 A kérdező kommentje:
Nálam eddig csak egyszer volt rá példa, de egyébként nálunk még az is rossz szemmel volt nézve amikor megkaptuk a részletes kifizetési papírt és egymás között diskuráltak hogy kinek mit hogy számoltak el. Volt aki kevesebbet dolgozott és sokkal több volt a fizetése. Nem volt gyereke se semmi, diák sem volt, semmilyen más kedvezménye sem volt. Na akkor volt azért egy kis elbeszélgetés a főnökkel és egyáltalán nem tetszett neki. Azóta még jobban figyelte hogy ne beszéljük meg ezeket egymás közt. Bár ez Anglia volt mondjuk, de el tudom képzelni hogy Magyarországon is estek már hasonlóan ilyen helyzetbe.
2021. aug. 7. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!