Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora összeget tudtok...

Mekkora összeget tudtok havonta félretenni?

Figyelt kérdés

Ha már minden be van fizetve.

Pl.. albérlet, rezsi, élelmiszer, kocsi fentarttás.. stb...

2021. aug. 2. 16:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, mivel úgyis hazugságnak minősítenéd, ezért összegeket nem írok, de érdemes átgondolnod át a következőket:

- Ha a 30 a nevedben a korod, én a szüleid generációja vagyok. Ennek megfelelően nagyobb munkatapasztalattal, jobb pozícióban, magasabb fizetéssel.

- 50 körül szerencsére már nem kell albérletre vagy hitelre költenem, így a kiadásaim alacsonyabbak.

- Mivel a belvárosban élek, autóra nincs szükségem, így ennek sincsenek költségei.

- Alapvetően a járvány kezdete óta utazásra, étteremre, szórakozásra, kultúrára is sokkal kevesebbet költök, ez is növeli a megtakarításaimat.

Szóval röviden: gondold át, hogy amit most irreálisan magas megtakarításnak tartasz, nem életszerű-e más életkorban és más életszakaszban.

2021. aug. 2. 19:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összbevételeink 68-73%-át hónaptól függően. Ebből következik nyilván, hogy nem minimálbérből élünk, mert az lehetetlen lenne. Én nem látok abban semmi különöset, hogy ide pénzügyileg tudatos és vagy jólkereső emberek járnak. Őket érdekli leginkább a vagyonuk gyarapítása. Azok, akik magas jövedelemből is, de hónapról-hónapra élnek nem lesznek itt, mert letojják az egészet, jól élnek és kész. Aki, pedig rosszul keres vagy a téma nem izgatja vagy más köti le, napi túlélés.
2021. aug. 2. 19:32
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Rossz az elgondolásod, kérdező: ezt a témakört nem pénzügyi analfabéták látogatják. Akik nem pénzügyi analfabéták, azok általánosságba véve jól keresnek. Nekem az ismerősi körömből rajtam kívűl egyetlen embert tudok, aki nem veri el a pénzét a hó végére. Ő is jól keres, vállalkozó.

Ne a szokásos magyar irigységgel közelítsd meg a témát, főleg úgy, hogy te kérdezted. Inkább azt lásd, hogy ha képes vagy annyira gondolkodni, hogy megtakarításod van, akkor annál többre is képes leszel, mint 350ezer forint.

2021. aug. 2. 21:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

70.000 minimum, de akár 200-250ig is felmehet az összeg. 70 az alja, mert azt hó elején különítem el, és még van hogy 130-180 is megmarad azon felül.

27N

2021. aug. 2. 23:27
 25/33 anonim ***** válasza:
27%

Úgy tűnik itt mindenki lúzer.

Én havi 2-3 milliót simán félreteszek burkolóként.

2021. aug. 3. 08:40
 26/33 anonim ***** válasza:
59%
Ide a gyakorira csak unatkozó milliomosok járnak?
2021. aug. 3. 08:54
 27/33 anonim ***** válasza:
84%
Az üzlet és pénzügyek témakörben igen jó esetben pénzes emberek vannak. Másrészt itt nem nagyon láttam milliomost, azt hogy valaki keres havi 800e-1 misit az még messze nem milliomos szint, maximum annak, aki nagyon rosszul keres.
2021. aug. 3. 08:56
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyilvan a sor mellett robotolo proli irogat ide munkaidoben.
2021. aug. 3. 08:58
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon úgy néz ki, hogy eddig én vagyok az egyetlen aki havonta 350 ezer forint keres, és ebből kell meg élnem, ez van. :D :D :D"

Most ha ezt az összeget leírnád egy másik fizetéses kérdésnél, akkor téged küldenének el mindenhova, hogy mit hazudozol, magyar ember örül ha megvan a nettó 160 gyárban... :D

2021. aug. 3. 09:00
 30/33 anonim ***** válasza:
90%
25 évesen, nemzetközi kamionsofőrként, havi nettó 700-750-ből 500-550-et rakok félre.
2021. aug. 3. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!