Mekkora összeget tudtok havonta félretenni?
Ha már minden be van fizetve.
Pl.. albérlet, rezsi, élelmiszer, kocsi fentarttás.. stb...
Kedves Kérdező, mivel úgyis hazugságnak minősítenéd, ezért összegeket nem írok, de érdemes átgondolnod át a következőket:
- Ha a 30 a nevedben a korod, én a szüleid generációja vagyok. Ennek megfelelően nagyobb munkatapasztalattal, jobb pozícióban, magasabb fizetéssel.
- 50 körül szerencsére már nem kell albérletre vagy hitelre költenem, így a kiadásaim alacsonyabbak.
- Mivel a belvárosban élek, autóra nincs szükségem, így ennek sincsenek költségei.
- Alapvetően a járvány kezdete óta utazásra, étteremre, szórakozásra, kultúrára is sokkal kevesebbet költök, ez is növeli a megtakarításaimat.
Szóval röviden: gondold át, hogy amit most irreálisan magas megtakarításnak tartasz, nem életszerű-e más életkorban és más életszakaszban.
Rossz az elgondolásod, kérdező: ezt a témakört nem pénzügyi analfabéták látogatják. Akik nem pénzügyi analfabéták, azok általánosságba véve jól keresnek. Nekem az ismerősi körömből rajtam kívűl egyetlen embert tudok, aki nem veri el a pénzét a hó végére. Ő is jól keres, vállalkozó.
Ne a szokásos magyar irigységgel közelítsd meg a témát, főleg úgy, hogy te kérdezted. Inkább azt lásd, hogy ha képes vagy annyira gondolkodni, hogy megtakarításod van, akkor annál többre is képes leszel, mint 350ezer forint.
70.000 minimum, de akár 200-250ig is felmehet az összeg. 70 az alja, mert azt hó elején különítem el, és még van hogy 130-180 is megmarad azon felül.
27N
Úgy tűnik itt mindenki lúzer.
Én havi 2-3 milliót simán félreteszek burkolóként.
"Nagyon úgy néz ki, hogy eddig én vagyok az egyetlen aki havonta 350 ezer forint keres, és ebből kell meg élnem, ez van. :D :D :D"
Most ha ezt az összeget leírnád egy másik fizetéses kérdésnél, akkor téged küldenének el mindenhova, hogy mit hazudozol, magyar ember örül ha megvan a nettó 160 gyárban... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!