Bruttóból kb mennyit kell levonni, hogy nagyjából tudjam a nettó bért?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, pályakezdőként. Néztem az állás hirdetéseket, a legtöbb helyen bruttó bér van. Kb mennyit vonjak le, hogy tudjam a nagyjábóli nettó bért?2021. aug. 2. 15:50
1/14 anonim 

válasza:

Mivel igen sok minden belejátszik, ezért nem lehet megmondani.
2/14 anonim 

válasza:

Ha rendes bejelentett munka és nincs adókedvezményed, akkor 33,5%-ot.
3/14 anonim 

válasza:

@1 Jó eséllyel 21 évesen nincs az embernek 3+ gyereke, meg nem friss házas.
A bruttó kétharmada a nettó, ha nincs semmi extra kedvezményed.
6/14 anonim 

válasza:

Megszorzod a bruttó bért 0,665-tel ha nincs semmilyen adókedvezményed, és megkapod a nettó bért.
7/14 anonim 

válasza:

Google első találata : bruttó nettó
HUH? DE NEHÉZ RÁTALÁLNI!
Kedves kérdező, gondolom ma kötötték be a netedet és a suliban sem volt előtte :)
8/14 anonim 

válasza:

Amúgy igen. Nagyjából 3 másodperc alatt találok egy normál bruttó-nettó bérkalkulátort... Lustaság nagy úr.
9/14 anonim 

válasza:

Lepontozóknak: ha már negatívat nyomtok a második válaszra, akkor kérlek magyarázzátok meg, hogy miért nem találjátok segítő válasznak, hogy 33,5%-ot vonjon le a bruttójából, hogy megkapja a nettót...
10/14 anonim 

válasza:

Nyugi, én belinkeltem egy berkalkulatort, és van aki szerint ez sem hasznos válasz... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!