Magyarországon nem érdemes már semmit tanulni, mert úgy sem kell senki pályakezdőként?
Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom, hallom hogy senki nem tud elhelyezkedni.2021. júl. 29. 19:29
11/13 anonim válasza:
Tapasztalat alapján mondom, hogyha nem informatikus, mérnök, orvos, ápoló, tanár vagy szakember vagy, tényleg iszonyú nehéz állást találni. Én is szenvedek vele, most végeztem és sehonnan nem kapok még visszajelzést sem. Mindig pozícióra szabom az önéletrajzom, segítettek is már benne sokan, így biztos nem az a baj. Nyáron amúgy inkább leépítések vannak nekem azt mondták és érdemesebb őszig várni, mert most tényleg állások se nagyon vannak meghirdetve, még a legnagyobb no name állásportálokon is csak könnyű fizikai munka vagy mérnöki pozik vannak.
12/13 anonim válasza:
Ha kis településen élsz/kieső megyében, kapcsolatok nélkül esélytelen elhelyezkedni kb. És nyilván nem lehet mindenki mérnök, vagy informatikus, de azért mi is szeretnénk élni (ügyfélszoláglaton és betanított munkán kívül is válogatni).
Az nem helyezkedik el aki életképtelen. - kívánom, hogy aki ezt írta tudja meg, milyen esetleg kicsit félénkebbnek, bizonytalanabbnak lenni, esetleg mint mondtam, vidéken élni beteg szülőkkel a semmi közepén (most csak kitaláltam valamit). Majd meglátjuk, mennyire lesz életképes.
13/13 Brandon41 válasza:
0 tapasztalattal, technikusi képzés után mikor felraktam az önéletrajzomat kb 1 hónap múlva máris lett munkahelyem (fővárosban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!