Telefonnal készült képet el lehet adni? Vagy lehet vele pénzt keresni?
Magas felbontású kamerája van a telefonnak, szeretek fotózni és nagyon igényes vagyok a kép minőségére, kinézetére.
Van bármilyen weboldal, ahol igény van ilyen képekre? Bármit lefotózok/megszerkesztek, ami még telefonnal megoldható.
Töltsd fel a fotóidat közösségi oldalakra, és vannak specializált fotós oldalak is, hátha felfigyelnek rád. A legangyobb ilyen specializált oldal a flickr.com
Igazából egyáltalán nem az a lényeg, hogy mivel készítetted a fotókat, hanem az, hogy mennyire jó. Nem kell milliós fényképezőgép ahhoz, hogy zseniláis fotókat csinálj, a jó gép csak annyiban segít, hogy ezt a cél könnyebben elérheted vele.
Máté Bence pl. egy orosz Zenit teleobjektívvel csinálta az első díjnyertes fotóit.
Pénzért a profi fotósok fotóznak profi (és drága) felszereléssel. Ne gondold hogyha te tudsz csinálni 2 fotót portré üzemmódban a telefonoddal, akkor te baromi nagy fotós vagy :D. Vagy tudod használni a fekete-fehér effektet.
Kb minden második tini azt hiszi magáról, hogy úúúúristen akkora jó fotós vagyok, indítani kell egy fotografi oldalt. Dugig van az internet meg a közösségi média ilyen önjelölt fotósokkal mint te. Dunát lehet velük rekeszteni. Olyanok, akik azt hiszik jól tudnak fotózni, közbe annyira tudnak szerintem mint mondjuk én :D.
Azért mert le tudsz fényképezni egy naplementét, meg egy havas tájat, nem leszel jó fotós.
Lelombozó lesz, de:
Stock fotókat senki nem fog venni tőled, amit telefonnal csináltál... Felejtsd el nyugodtan, hogy így, ezzel az egésszel te számottevő pénzt tudsz keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!