Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomás ápolóként külföldön...

Diplomás ápolóként külföldön (nyugaton) milyen szinten lehet élni? Ott is valamivel átlag alatt mint Magyarországon? Vagy egy átlagos szinten? Netalántán felső-középosztályiként is?

Figyelt kérdés

2021. júl. 29. 04:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
A 3. válaszoló vagyok. Én is Angliában élek (Cambridge), miért lettem lepontozva?
2021. júl. 29. 16:52
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Mert riogattál, hogy minden milyen drága, miközben mindent egybevetve az életszínvonal még a "drágaság" mellett is sokkal magasabb. Kit érdekel, ha ötször annyi a szolgáltatás ára a magyarországi árakhoz képes, ha a fizetés tízszeres?! Az életszínvonalról kérdezett a kérdező. Nem véletlenül vándorolt ki annyi EÜs, vissza sem néztek.
2021. júl. 29. 21:39
 13/22 anonim ***** válasza:
31%

MI VAN?! Pont hogy szerintem is tök olcsó és jó itt az élet. Riogattam? Leírtam mi a helyzet. Ép ésszel pedig ki lehet matekozni, hogyha a fizetésed 5x annyi, a boltban a kenyér ugyanannyi, a fodrász 5x annyi, akkor még mindig jobban kijössz itt.

Én minimálbér közeli összeget keresek, de a munkáltató fillérekért jelképes összegért biztosít szállást és ezért átszámítva évi 4-5 millió forintot el tudok tenni. Nagyon is jó itt élni!

2021. júl. 29. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
6%

Nem tudom mi ertelme hazudni ossze-vissza.

Talan nagyzolasbol. De azt is nev nelkul? Minek?

Komolyan nevetseges ez az oldal.

2021. júl. 29. 23:02
 15/22 A kérdező kommentje:
#14. Most ezzel melyik hozzászólásra célzol?
2021. júl. 29. 23:25
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
14. Nem tudom ezt nekem írtad-e, de ha igen, akkor bszd meg. Aug 10 körül jön a fizu. Szívesen elküldöm a payslipemet, amin olyan 2000 font körüli adózás utáni összeg lesz, a megjegyzés rublikában pedig ott lesz, hogy a munkáltatóm heti 35 (!) fontot von le a szállásért, amit biztosít nekem.
2021. júl. 29. 23:25
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

14es vagyok es mindenkinek mondtam akire tartozik.

Akinek nem inge nem veszi magara........

De ezen az oldalon a kamufaktor ugy bssza ki a biztositekot hogy csak ugy zorog.

2021. júl. 29. 23:35
 18/22 anonim ***** válasza:
14%

12... a fizu tizszeres.. aha. Jó.

[link]

:-)

Ez a fizetes az átlagos kiralysagbeli fizu alja kornyeken van.

Ha valaki nomadkent, fott rizsen meg konzerven, munkasszallon lakik, maga vagja a hajat, sporol mint az allat es nem nagyvarosban el akkor tud belole felretenni.

Aztan hogy ennek megis mi a szr ertelme van az mar nem tartozik a kerdeshez.

Megeri e igy...

Persze ez egyedulallokra vonatkozik, parban konnyebb az elet minden szempontbol. De ez sem volt kerdes.

2021. júl. 29. 23:50
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Bírom az ilyen konyhai mosogató kommentelőket 😃

Nem abból kell kiindulni hogy feketén kap mindenki fizut, és 20-an lakunk egy nyomortanyán, állandóan beszívva.

Mi mind a ketten egészségügyben dolgozunk, kétszobás lakást kapunk a melóhelytől, amiért £1100at fizetünk Londonban. (Számlák benne vannak)

A feleségem £1800-£2200 között keres, attól függően mennyi kedve van túlórázni, én pedig £2000-£2500 attól függően mennyi hétvége és éjszaka csúszik bele.

Emellett viszek egy kis vállalkozást, amit nagyjából hobbiból csinálok, de szintén plusz bevétel.

Havonta £300 megy kaja, és hasonlók bevásárlásra négyőnknek.

Havi £2000 fixen megy megtakarítási számlára, ha jobb a váltó akkor pedig magyar számlára.

Ebből el tudsz indul e kérdező.

2021. júl. 30. 00:38
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

Sokan valóban a kint mosogatásból és hasonló munkákból tengődőkből indulnak ki. Pláne sokan úgy osztják az észt , hogy életükben nem dolgoztak külföldön. Csak úgy hallották...

Ki kell menni bármelyik országba ( én Ausztriaban élek 21 éve) és hacsak nem balfasz az illető, hajlandó az adott ország nyelvét is megtanulni , akkor tapasztalja, hogy érdemes megpróbálni.

És ezzel nem azt mondom, hogy itt kolbászból van a kerítés, mielőtt valaki még elkezdene károgni.

2021. júl. 30. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!