Ha életképtelen vagyok, mit, hol dolgozzak? Vagy ez egyenes út a hajléktalanságba?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 02:56
11/12 anonim 

válasza:

Miért? 6 éves vagy kérdező? Vagy ez most hogy jön ide?
12/12 anonim válasza:
Szerintem kasszásnak menj el, esetleg menj youtubra és nézz videókat róla, hogy hogyan kell kasszázni vagy kérj meg egy ott dolgozót, hogy tanítson meg rá. Most hirtelen nem tudok mit mondani, ezért bocsi. Meg nem tudom milyen helyzetben vagy, ezért nehéz is most mit mondanom. Vagy amit még ajánlani tudok, hogyha látsz mondjuk egy éttermet ahol kivan írva az ajtóra vagy bárhova, hogy "dolgozót keresünk!" én elmennék. Vagy ami még talán jó lenne neked, az a takarító és ezt ne vedd sértésnek próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!