Számodra karriert jelentene az, ha valaki beszervezne téged szervezett bűnözésbe?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 18:37
2/9 anonim válasza:
Hát biztos többet keresnlk mint most. 😂
3/9 anonim válasza:
nekem segítene, de nincs akkora szerencsém...
5/9 anonim válasza:
Igen, nagyon jó lenne! Alapítanék egy céget, aminek pár év múlva milliárdos bevétele van! De sajnos még senki nem keresett meg, hogy lépjek be a NER-be. 😕
6/9 anonim válasza:
Nem. Én a lelkiismeretem miatt alkalmatlan lennék ilyenre.
7/9 anonim válasza:
Nem, mert tuti lebuknánk az első ''akció'' alatt és ahogy az én formám, én kerülnék börtönbe, a többiek meg megúsznák. Nem mernék semmiféle ilyenbe belekeveredni.
8/9 anonim válasza:
Ha ilyen karrierre vágynék már rég Fidesz/Fidelitas tag lennék.
9/9 anonim válasza:
Ha valaki el akar indulni ilyen irányba, akkor neki kell másokat beszerveznie, ne ő legyen beszervezve. Aki be van szervezve, az a balek aki elviszi a balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!