Versenyszférában dolgozók! Mennyi a fizetésetek, az ország melyik részén dolgoztok és milyen munkakörben vagytok foglalkoztatva?
Nemzetközi Kamionsofőr.
Netto 380-400e.
2 hét munka 2 hét pihenő.
Persze van olyanra is lehetőség hogy 2-3 hét munka 1 hét pihenő, így 550-600e lehet keresni.
Ezelőtt operátor voltam,2 műszakban,netto 155e.
24F
12: Mert szívem szerint vállalkoznék, amihez a számok azt mutatják, hogy lenne érzékem. Viszont élesben nem szeretnék kilépni egy kiszámíthatatlan és labilis piacra. Elzárják a pénzcsapot és kopp kopp, nincs jól menő vállalkozás. A főállás egy sok lábon álló tőkeerős cég, az én kis katám pedig maximum a következő 1-2 hónapig lát.
Amit most tenni tudok: kihasználom a helyzetet és próbálok addig pénzt keresni, amíg van rá lehetőség. Fejlődök, épülnek a kapcsolataim. Ha pedig már biztosnak érzem, átlépek a saját utamra. Ha meg nem jön be, akkor ott a főállás.
Nem mondom, hogy nem elég a 380, de ha neked azt mondanák, hogy itt van még 800, csak munkaidőn felül, meg hétvégén dolgozz a szakmádban 1-2 órát (amit amúgy szeretsz és élvezel), azt mondanád, hogy köszi nem? Hogy némi plusz munkáért évekkel hamarabb válthatsz lakásról kertes házra, vagy pedig ott maradsz kb örökre, ahol nem érzed igazán jól magad? Vagy hogy lecserélheted majd a 16 éves csotrogányodat és értelmes autóra hitel meg hitel egymásra halmozása nélkül? Hát én ezért próbálok kicsit erőn felül teljesíteni, és mellette persze a lehető legtöbb tartalmas időt tölteni a családdal.
#17 Teljesen igazad van.
Sok volt és mostani kollégám is egyedül marad,mindenki csak a pénzt akarta,dolgozott és csak dolgozott aztán csodálkoztak hogy tönkre ment a családjuk.
Nem minden a pénz.
13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!