Kimennètek kulfoldre boven 30 felett (37 vagyok), ha nem
talalnatok megfelelo (penzugyi tekintetben) munkat es a
regit unnatok?
Miért ne? Több ismerősöm van, aki 40 fölött, családostul költözött ki, főleg Németország/Svájc vonalon. Persze családdal már az ember nem kockáztat, és mindegyiknek megvolt a (leinformált) állásajánlat, viszont plusz előny, hogy a gyerekek meg fognak tanulni egy másik nyelvet kvázi anyanyelvi szinten.
2021. júl. 25. 13:07
Engem nem vonz a külföldi lét. Inkább idehaza szerencsétlenkedem.
2021. júl. 25. 13:10
Ti nektek semmi se elég? Mennyi fizetést vartok? Fel milliót a semmiért? Van aki 115-ert dolgozik,ti meg 250.000-ert is sirtok? Komolyan az emberek csak elegedetlenkedni tudnak,nem csoda hogy az elit szivatja az emberiséget.Nekik semmi se lenne jó
2021. júl. 25. 13:10
Azért 250k is elég sovány, ha nincs lakásod kb semmire nem elég. De azzal sem túl sokra.
Viszont, ha semmilyen jobb végzettségetek és tapasztalatok nincs, akkor külföldön sem biztos, hogy jobban fogtok élni. a diploma is kérdéses, hogy micsoda.
2021. júl. 25. 13:16
4
Az se mindegy hogy egyedül él e. Meg akinek túl magasak az igényei az ne sirjon hanem tegyen érte hogy többet keressen ha már nem elég neki az a 250
2021. júl. 25. 13:21
3, kicsit egyetértek, öt éve mielőtt kimentem külföldre még jó ha nettó 120-at lehetett keresni, erre pár év múlva csak pislogok, 250 nettó a szar fizu, fél millió is keveske már...mi van?? Amúgy külföldön se sokkal több a minimálbér, mint fél millió és vígan megelek belőle, nem értem itt sokan mit rinyálnak.
2021. júl. 25. 13:31
Műszaki jellegű MSc diplomával én sem keresek ennél többet. Ha megvan az elhatározás és a lehetőség, csak az életkorom miatt biztosan nem vacillálnék. Egy 37 éves ember még nem aggastyán, akinek már semmi keresnivalója a világban. Sőt a munkaerőpiacon most érsz a legtöbbet, hiszen már van bőven munkatapasztalatod, de még nem áll fent az a veszély hogy rövidesen nyugdíjba vonulsz. Én így gondolom. Amúgy 38 éves vagyok.
2021. júl. 25. 13:35
250 ezer nem elég sajnos semmire. Infláció az egekben, lakásárak duplázódtak 5 év alatt és még jelenleg nincs vége, nem ér semmit a pénz. Egy garzon albérleti díja 130 ezer Budapesten vagy vmi megyekszékhelyen.
Aki 250 ezres fizetéssel és albival van örülhet, hogy nullára kijön.
És akkor még egy élet alatt sem rakja össze a pénzt egy 30 milliós panelra. Nevetséges.
2021. júl. 25. 14:06
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van, mondanám, h tanulni kellett volna, de hát tanultam-egyetem, csak nem olyan dolgot, amiben pénz van jelenleg.
6
Az embereknek semmi se jó.Ha mindenkinek havi egy millió lenne a fizetése akkor is rinyálnának.Na pont ezért is csinálja ki az elit az embereket
2021. júl. 27. 19:41
Kapcsolódó kérdések: