Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maradhat így a diákmunka?

Valaki : kérdése:

Maradhat így a diákmunka?

Figyelt kérdés
Most végeztem tanárként az egyetemen, találtam is állást. Mivel a diákigazolványom még megvan, a nyárra kerestem diákmunkát. Viszont most kiderült, hogy a munkaviszonyom az iskolával mát augusztus 1-jén létrejöhet nagy valószínűséggel. De csak 20 után kell igazából dolgoznom. A kérdésem, hogy dolgozhatok-e diákként ebben a 20 napban,ha van munkaviszonyom.

2021. júl. 22. 00:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha még mindig te vagy (a 8-as), akkor köszönöm, hogy bedobtad a következő várva várt kártyát: általánosítás :D xddddddddddddddd "minden tanár rohaggyon meg (igen, két gy-vel), mer eccer a matektanár beírt a ellenőzőmbe...."

Ha még hozzácsapod azt is, hogy a tanárok semmit sem csinálnak és a gyereked inkább legyen magántanuló, teljes lesz az élményem :)) Várom. De mutathatsz újat is, nyitott vagyok :)) Majd dobom a facebook csoportunkba :D

2021. júl. 22. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Bazsi kamu kérdését olvasva ne a tanárokat szidjad!
2021. júl. 23. 08:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy kamu kérdés?

Miből jutottál erre a következtetésre? Minden kérdésnél van legalább egy ilyen komment, érdekel a gondolatmenet. De szerencsédre, én szívesen bizonyítok. Mondd meg hányast mutassak a kezemmel és hogy fa, szőlő vagy lambéria legyen a háttér. Ha megmondod, elküldöm privátban a diplomámat, a főbb adatokat kisatírozva, de a dátumot, minden mast ami nem bizalmas, benne hagyva. Ez után elküldöm ugyan így a diákomat is. Erre is kondj számot ér hátteret, de akkor ha elküldöm, itt be kell ismerned hogy hülyeséget írtál.

Mit szólsz?

2021. júl. 23. 20:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Jövőbeli sorstársaknak mondom, hogy utánajárás után kiderült, hogy nem zárja ki egymást a kettő.
2021. júl. 27. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!