25 év alattiakra járó támogatás?
A 25 év alatti fiatal pályakezdőkre -aki az elmúlt 1 évben nem dolgozott papíron- igényelhető ugyebár ha jól tudom, havi 165 000 Ft állami támogatás, ami úgy néz ki ez esetben hogy:
A főnök elutal 165 000 Ft-ot az én számlámra / kp-ban kifizet.
Valamint mivel ez a nettóm, még egy csomó más dolgot kifezet, 250 000 Ft a vége ennek.
Ezt követően visszakapja a 165 000 Ft-ját.
Tehát én neki 250 000 Ft - 165 000 Ft = 85 000 Ft-jába kerülök egy hónapra.
Mi van ha én azt mondom a főnöknek / emberkének, akivel kötnék ilyen szerződést, hogy figyelj, tartsd meg ezt a 85 000 Ft-ot, nekem elég az is ha papírom van arról, hogy van x összeg keresetem? A 85 000 Ft meg a tiéd?
Tényleg vannak ilyen emberek magyarországon, akik ezt a támogatást felveszik olyanokra, akikre lehet, és csak papíron dolgoznak nekik?
Különben meg ott sincsenek, és 1 Ft-ot sem kapnak? Csak azt, hogy papíron van keresetük, és így tudnak megfelelő önerő esetén hitelt felvenni?
Válaszokat előre is köszi :) -üzenetekre is válaszolok ha valaki ott bővebben kifejtené magát.
A könyvelésen kibukok, hogy hoppá, hát a Janinak nem fizetünk már hónapok óta. Ha meg elküldi neked, akkor meg meg kell bíznia benned, hogy te azt visszautalod a saját számlájára / KPban odaadod.
Ezt max ismerőssel tudod megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!