Önéletrajzzal kapcsolatban lent egy kérdés. ?
Figyelt kérdés
Hogy célszerűbb megírni, ha egy bizonyos területre szeretnék jelentkezni, de vannak kilengések a munkatapasztalatomban. 2004-05 dolgoztam x munkakörben, majd 2006-07 teljesen mást, 2008 munkanélküli voltam, 2009-2018-ig szintén olyan munkáim voltak, amit beleírnék, de 18 óta viszont megint más jellegű, amit szívesen kihagynék. Ebben esetben, hagyjak lyukakat vagy írjam be az évszámokhoz, hogy nem releváns?2021. júl. 12. 13:01
1/9 anonim válasza:
Én már régen nem írok bele évszámokat. Ők se írnak bele fizetést. Ha rákérdeznek az interjún akkor kifejtem, hogy mettől meddig hol voltam.
2/9 A kérdező kommentje:
1# Azt olvastam, hogy évszámok nélkül nem tanácsos, mert akkor süt róla, hogy valamit el akar titkolni a jelentkező. Neked ez az évszám nélküli változat bevált?
2021. júl. 12. 13:51
3/9 anonim válasza:
Én beleírnám mindet évszámmal, és csak a relevánsaknál részletezném a feladatokat.
4/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy ők mit hisznek. Hinni és tudni valamit az nem ugyan az. Ha rákérdeznek akkor elárulom, úgy mint ők a fizetéssel, ők sem írják ki, hanem ha rákérdezem akkor max megkérdezik, hogy mennyit szeretnél keresni.
5/9 anonim válasza:
Nem a négyes a legélesebb kés a fiókban.
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj de nem tartom magam késnek.
Ha annyira érdekli a munkaadót megtekintheti az előző munkahelyemen kiálított munkabizonylatomban, hogy mikortól meddig éppen hol dolgoztam, nincs titkolni valóm. Viszont szerintem felesleges feltüntetni az önéletrajzban, mivel szerintem nem az a fontos, hogy miért nem dolgoztam az elmúlt évben 3 hónapot, hanem, az a fontos hogy miért engem érdemes választania a cégnek.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem rossz, amit 3-as ír, ebben az esetben elég lenne az évszám és munkahely neve, vagy mindenképpen illene a munkakört is odaírni? A munkakör miatt hagynám ki az önéletrajzomból.
2021. júl. 13. 10:16
8/9 anonim válasza:
Munkakört is kellene. De azon lehet szépíteni , ha gondolod.
9/9 anonim válasza:
"Neked ez az évszám nélküli változat bevált?"
Igen be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!