Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lányok, akik dolgoztak/nak...

Lányok, akik dolgoztak/nak éjszakai bárban! Tapasztalatok? +18

Figyelt kérdés
Most kezdek el dolgozni egy éjszakai bárban, de korábban még nem próbáltam ilyesmit. Szükségem lenne pár tanácsra tapasztaltaktól. Nem vagyok prűd nő, viszont kicsit félek, hogy mozgok majd egy ilyen helyen, ezért jól jönne egy kis segítség. Köszönöm előre is!

2021. júl. 12. 11:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, másokat nevezel viszont-válaszodban naivnak, de hidd el, a legnagyobb naiva te vagy itt, ha elhiszed, hogy szimpla fenékrázással és felszolgálással beérik jövendőbeli főnökeid. Gondolom ezt mondták neked... Majd rájössz magadtól is később, hogy ez nem így működik.
2021. júl. 12. 15:12
 12/35 anonim ***** válasza:
82%

Nem ertem miert tamadtatok ki a kerdezot :) elfogyott a vazelin? Vagy a mikrobroki okoz gondot?

Sajnos nincs tapasztalatom hasonlo teren, ferfi vagyok, de altalaban a pias emberek ra szoktak mozdulni a barosok-pultosokra, ha valaki nagyon nem hagy beken siman a bizti ort ra lehet kuldeni, lesznek meg ott baros csajok ok mindenben segitenek ha valami gond van

2021. júl. 12. 15:19
 13/35 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy igazad lenne, mivel voltam a helyen és ismerem. Ezek a bárok ellenőrizve vannak, kuplerájt üzemeltetni pedig büntetendő, mint ahogy bármilyen módon is hozzá segíteni valakit a prostitúcióhoz. Btk. 201. § 😊

Azonban még mindig különös számomra, hogy jogosítja fel magát bárki is arra, hogy beleszóljon egy ismeretlen ember életébe. Éljetek már, könyörgöm.

2021. júl. 12. 15:21
 14/35 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, kérdeztél, én válaszoltam, 11-es vagyok. Egyik lány ismerősöm dolgozott ilyen helyen, az sem volt kupleráj, de választhatott, hogy vállal többet is (mint ott mindenki), vagy köszönik szépen a munkáját.

Belinkelheted a teljes törvény gyűjteményt, de gondolom feltűnt, hogy nem üresek a börtönök. :-)

2021. júl. 12. 15:27
 15/35 anonim ***** válasza:
41%
Én se értem minek kell egyből nekiesni a kérdezőnek. Nem árt azzal senkinek, ha sztriptíztáncosként dolgozik. Nektek nem mindegy, hogy van-e diplomája vagy nem? Kérdező, ha igaz a kérdés akkor hajrá!
2021. júl. 12. 15:30
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy ki mit gondol a munkáról. Valószínűleg, ha számomra elítélendő dolgot tapasztalnék, nem kéne megvárnom amíg kirúgnak. De az teljesen az én dolgom, hogy mit csinálok, nem életvezetési tanácsadásra volt szükségem. A kérdésben konkrétan azokat a lányokat szólítom meg, akik dolgoztak hasonló helyen. A többi válaszra nem tartok igényt, köszönöm!
2021. júl. 12. 15:31
 17/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak a válaszadóknak, akik felfogták a kérdést és nem rosszmájúak! Maradjatok ilyenek!
2021. júl. 12. 15:32
 18/35 anonim ***** válasza:
68%
Kíváncsi vagy mások véleményére :))))))))))))), de ha a tiedtől eltérő kapásból anyázol...
2021. júl. 12. 15:57
 19/35 anonim ***** válasza:
44%

8-as vagyok. Én speciel nem rossz indulatból írtam, amit írtam. Voltam már én is ilyen bárban vendégként. Csak megjegyeztem, hogy diplomások is végeznek erotikus munkát, olyanok is akik nincsenek rákényszerülve. Azt se állítottam, hogy meg fognak dugni pénzért. Ezt már te képzelted oda.

On: Az ilyen helyeken rengeteg a bunkó férfi, akik azt képzelik hogy nekik alanyi jogon jár a fogdosás. Az ilyenekre rá kell hívni a kidobókat.

2021. júl. 12. 15:57
 20/35 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező vége a mese délutánnak.
2021. júl. 12. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!