Lányok, akik dolgoztak/nak éjszakai bárban! Tapasztalatok? +18
Nem ertem miert tamadtatok ki a kerdezot :) elfogyott a vazelin? Vagy a mikrobroki okoz gondot?
Sajnos nincs tapasztalatom hasonlo teren, ferfi vagyok, de altalaban a pias emberek ra szoktak mozdulni a barosok-pultosokra, ha valaki nagyon nem hagy beken siman a bizti ort ra lehet kuldeni, lesznek meg ott baros csajok ok mindenben segitenek ha valami gond van
Kétlem, hogy igazad lenne, mivel voltam a helyen és ismerem. Ezek a bárok ellenőrizve vannak, kuplerájt üzemeltetni pedig büntetendő, mint ahogy bármilyen módon is hozzá segíteni valakit a prostitúcióhoz. Btk. 201. § 😊
Azonban még mindig különös számomra, hogy jogosítja fel magát bárki is arra, hogy beleszóljon egy ismeretlen ember életébe. Éljetek már, könyörgöm.
Kérdező, kérdeztél, én válaszoltam, 11-es vagyok. Egyik lány ismerősöm dolgozott ilyen helyen, az sem volt kupleráj, de választhatott, hogy vállal többet is (mint ott mindenki), vagy köszönik szépen a munkáját.
Belinkelheted a teljes törvény gyűjteményt, de gondolom feltűnt, hogy nem üresek a börtönök. :-)
8-as vagyok. Én speciel nem rossz indulatból írtam, amit írtam. Voltam már én is ilyen bárban vendégként. Csak megjegyeztem, hogy diplomások is végeznek erotikus munkát, olyanok is akik nincsenek rákényszerülve. Azt se állítottam, hogy meg fognak dugni pénzért. Ezt már te képzelted oda.
On: Az ilyen helyeken rengeteg a bunkó férfi, akik azt képzelik hogy nekik alanyi jogon jár a fogdosás. Az ilyenekre rá kell hívni a kidobókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!