Mert a naiv fiatalok azt hiszik, hogy Bp a világ, lehet bulizni stb…. Albérletet fizetnek, elcseszik az összes pénzüket
De ez egy zsákutca. A fiatalokat nem érdekli a jövő, nem érdekli a megtakarítás.
El lehetne menni dolgozni vidékre, a fizetésből félre tenni, spórolni, és idővel összejön annyi pénz, hogy megvehess egy lakást vidéken. Pesti lakást az életben nem fogsz megvenni 40 millióért.
2021. júl. 4. 12:55
12/18 anonim válasza:
Na, megint itt van egy "ezek a mai fiatalok". A mai fiataloknál csak a magukat különbnek képzelő nyugdíjasok a jobbak, akiknek a nyugdíját a mai fiatalok fizetik.
2021. júl. 4. 12:59
13/18 anonim válasza:
A mai idegen szó a propagálás? Már többedik kérdésnél írod.
Van egy ilyen "tanulj minden nap egy idegen szót" naptárad vagy mi?
2021. júl. 4. 13:08
14/18 anonim válasza:
Nem tehetek róla, hogy a fiatalokat lehet a legjobban átverni, ők a naivak, az önteltek, azt hiszik mindent tudnak és közben jól le is húzzák őket :D Meg is érdemlik! Ez mindig is így volt, régebben is meg most is.
2021. júl. 4. 13:20
15/18 anonim válasza:
Nem vagyok nyugdíjas, 23 éves vagyok. De számomra érthetetlen, hogy manapság miért vágynak annyira Pestre a fiatalok. Én sokkal többre tartom azt, hogy vehessek magamnak egy saját lakást és spóroljak, minthogy százezreket dobjak ki a fizetésemből egy pesti albérletre.
2021. júl. 4. 15:55
16/18 anonim válasza:
Azért propagálják amúgy, hogy akik felvásárolták olcsón a lakásokat, meg az elárverezett kecókat ki tudják adni, és szerintetek ki a célközönség ha nem a fiatalok? Ők veszik be és veszik magukra azt a dumát, hogy mama hotelben élnek, meg öneálóság, saját élet, stb. Egy idősebbet nem lehet ezzel beetetni, mert van több tapasztalata hogy átlássa mire megy ki a játék. Egy fiatal meg zokon veszi, hogy ő nem lesz mama hotelező, ő majd megmutatja és így őket nyúlják le, ha fáj ha nem ez az igazság, a fiatalok költöznek össze egyetemi éveik alatt is meg kezdő munka alatt is albérletekbe, nem az idősebb réteg! És azért teszitek fel ezt a kérdést is, mert nem tudjátok erre sem a választ úgy kell megmagyarázni, nem tetszik az igazság akkor meg lepontozzátok a másikat, tök nevetséges az egész :D
2021. júl. 4. 16:47
17/18 anonim válasza:
A #16-ossal teljes mértékben egyetértek
2021. júl. 4. 20:39
18/18 anonim válasza:
Nem kell hasraesni Budapesttől, vidéken sokkal szebb életet lehet élni. Én is vágytam rá, és fel is költöztem a fővárosba. 4 évig éltem fent, aztán rájöttem, hogy mennyire hiányzik a kisvárosom az emberléptékű adottságaival. Visszaköltöztem vidékre, most kevesebbet keresek, de van egy szép lakásom, feleségem, úton a baba is. Ha belegondolok, hogy akkor fent maradok Pesten, még mindig a 36 nm-es panelban élnék, és csak áhítoznék hogy egyszer akár egy 2 szobás panelba is beköltözhetek (!). Istenem milyen szánalmas vágyaim voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!