Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt postás, te mikorra...

Van itt postás, te mikorra végzel a délutánnraa kezbesítéssel? Hogy telik a munkanap, mivel jársz?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, gondolom magyar postára gondoltál, de ha jó a német posta, én azt tudom leírni.
2021. júl. 3. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Magyarra gondolom, de szivesen elolvasom , az ottani körülményeket is!
2021. júl. 3. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi 7:40kor kezdünk. Addigra megjönnek a levelek/újságok azok válogatásával kezdjük. egy ládában 2 körzet van azt a ládát viszem amelyik körzetben dolgozom. kivalogatjuk a leveleket, újságokat és berakosgatjuk a fach-okba.(15 perc kb) minden körzetben van ilyen, előre megadott utca házszám szerint kell elrendezni, ahogy majd megy a kézbesítés. ha ez kész, kb 5-10 perc meeting, okosodás. aztán csomagválogatás. nagy konténerekből ömlesztve jönnek, körzetenként szétválogatjuk. kb 45 perc, de karácsonykor ez gyakran dupla annyi idő.aztán közben megjönnek a kisalaku levelek ezek már sorrendben érkeznek minden körzetben. ezekben átnézzük és kiszedjük akinek pl utánküldése, postafiókja van, azokat nem háznál kézbesítjük. aztán a nagy leveleket, újságokat ládákba rendezzük (utca házszám szerint), majd betesszük az autóba. utána beszkenneljük a csomagokat és azt is az autóba rakjuk. kb 1 óra meló. aztán indul a kézbesítés. minden rajtad múlik mennyire vagy gyors. aztán ha végeztél a kézbesítéssel, visszajössz, kipakolsz. kb ennyi :)
2021. júl. 3. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2021. júl. 3. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Magyar postás meg nincs?
2021. júl. 5. 07:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a 3-as egy magyar postás lenne :)

Nálunk is így működik, van amikor a kézbesítők már fél 10kor végeznek a napi feladatukkal, de amikor családi pótlék/nyugdíj van, vagy a számlák megérkeznek volt olyan, hogy valaki este fél 7kor még kint volt..

2021. júl. 5. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
3as nem magyar postás, hanem Deutsche Post-nál dolgozik :) fél 10kor mi sose végzünk, akkor még javában megy a csomagpakolás az autóba... ha szerencsés nalunk van, kb 80-100 csomag, levelekkel, újságokkal, akkor végzünk fél 3 körül.
2021. júl. 6. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
és nálunk nincs pénzosztás, se szerencsejátek, se biztosítas, ajánlott levél is napi max 4-5 db.
2021. júl. 6. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!