Ezzel már elrontottam a karrierem? Fél év múlva lehetséges, hogy otthagyom a céget és váltok?
Tartok tole,hogy rossz dontest hoztam.
Tehat 25 eves vagyok,nemzetkozi gazdasagon tanultam angol nyelvu mesterszakon. Voltam gyakorlatozni,meg szuleim maganvallalkozasaba besegitettem ez ido alatt.
Most palyakezdo vagyok..
Benyujtottam tobb helyre is az oneletrajzom, voltak is megkeresesek is mar az elso heten..viszont felelembol benyujtottam egy olyan vallalathoz is az oneletrajzom 3 nap utan, ahova csak vegszuksegben szerettem volna,mert az a gazdasagon belul egy olyan terulet,amit nem talalok jovedelmezonek,es meg nemetet is kell hozza tanulnom, amit igazabol nem nagyon szeretnek. Itt egybol kerestek is, es mar masnap adtak is ajanlatot, igy azzal szembesultem, hogy ha visszautasitom, akkor mi lesz ha mashova nem aikerul bekerulnom,es akkor nem jo dontes ezt visszautasitani.
Emiatt egy olyan interjut is visszamondtam, ahova szerettem volna menni, viszont az a ceg,amelyik ajanlatotttett,mar valaszt szeretett volna masnap.
Nem mertem kockaztatni.
Nem rossz ez a hely,amit elfogadtam, de ugy erzem,hogy felelembol tettem..
Mert azok a megkeresesek az elso 2 nap olyan teruletrol erkeztek,amelyek nem az erdrklodesi koreim,viszont opcioknak jok lettek volna...Az a bizonyos pedig,aminek megorultem,hogy megkerestek es visszamondtam jo lett volna a karrierem kezdetenek....magasabb is a fizetes kb 20ezer ft-tal,illetve olyan terulet,aminek nagyobb jovojet latom,de igy hogy a 2.interjut eleve visszamondtam, igy persze ez mar nem tema..
Most amit elfogadtam,es jovo heten fogok kezdeni, ez egy olyan pozicio,ami specifikus teruleten ad tudast, es az angol mellett majd a nemetet is kell hasznalni..de a jovore nezve en nem latok ott lehetosegeket,masok elmondasa alapjan sem, hacsak nem megkedvelem ezt a teruletet....azert a fizeteskulonbseg is zavar...
Meg az,hogy en nemetbol nem latom ertelmet fejlodni,mert en nagyon szeretem az angolt, es sok helyen elegendo az is.
Ehhez a kerdesem az az,hogy ha fel ev utan hagynam ott a helyet...tehat nem egybol,mert az rosszul mutatna az oneletrajzomban is...vagy probaido alatt...vagy nem is tudom. Tanacstalan vagyok.
Tudom,meg nem kezdtem el, de azon gondolkozom,hogy masok ceg HR esei mennyire nezik ,hogy ha rovid ideig voltam adott helyen, igy nem tekintenek lojalisnak..
Ebben az esetben,ha pl 2 het utan mondok fel, akkor azt nem is irnam bele az oneletrajzomba. Mert ha pl maradok 1 vagy 2 honapot,az meg tul rovid ido is lenne beleirni..
Koszonom az eddigi valaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!