Szeretek a munkahelyemen dolgozni, de keveslem a fizetésemelésemet. Ti felmondanàtok?
A párommal másik városba költözünk. Én tudnék továbbra is távmunkában dolgozni a jelenlegi helyemen. A munkámat szeretem, de a legjobban a légkört élveztem a munkahelyemen, a közös kávézás, hogy el tudtam végezni a munka mellett egy egyetemet, hogy rengeteg számomra érdekes plusz feladat fért bele a munka mellé, mert nem kellett beleszakadni stb.
De nagyon rosszul esett, hogy előléptettek és nem kaptam fizetésemelést (majdnem annyit kaptam, amennyit egy normál évben amúgy inflációkövetésként kaptam Amúgy juniorként kezdtem és két kategóriát léptettek fel szóval két “fizetésemelést” is kihagytam).
Szóval összességében kissé rosszul esett, hogy így alakult a helyzet és az is, hogy nem tudok bejárni dolgozni.
Egy évvel ezelőtt tudom, hogy ajánlottak olyan pozíciót, ahol 100 000 forinttal többet kaptam volna. De az állásinterjú végére kiderült, hogy nem élvezném, ezért nem mentem (sokat kellett volna túlórázni, nem volt jó a csapat és nem úgy tűnt, hogy élvezném a munkát és nem volt lehetőség fejlődésre).
Viszont ez alapjàn tudom, hogy felvennének ilyen pozícióba. Szerintetek érdemes lenne váltani? Végülis távmunkában úgysem fogok a kollégákkal találkozni és látszik, hogy nagyon nem olyan online, mint személyesen.
Én várnék egy kicsit.
Előléptettek, 6 hónap után jobban fog mutatni az önéletrajzodban is.
Ha jó a légkör, tavmunka van, az sokat dob sztem
Ebbe a félévben tudsz nézelődni. Nem kizárt, hogy találsz olyat, ami ugyanúgy megadja ezeket és még + pénzt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!