Budapesten belül hogy tudnék ilyen munkát találni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, kb az ÖSSZES diákszövetkezetnél próbálkoztam már,hogy szerezzek munkát, vagy nem kaptam visszajelzést,vagy megkaptam,hogy még nem vagyok 18 éves. Nálam csak a meki,KFC, Burger King tabu, de még így se kaptam semmit. Nagyon elvagyok keseredve, mert tavaly is ez volt, nem akarok újra itthon tölteni egy egész nyarat.2021. jún. 22. 13:42
1/1 anonim válasza:
Pedig sajnos 18 év alatt szinte csak az általad kizárt opciók vannak. Hivatalosan pl pénzt sem kezelhetsz kiskorúként, tehát még egy fagyizóba sem tudsz elmenni (max feketén, de azt meg nem a szövetkezeteknél hirdetik). Esetleg ha pl látsz ingyenes termékminta osztogatókat, szórólapozókat, kérdezd meg őket, hogy tudnak-e valamilyen lehetőségről.
Vagy ha nem a pénz a fontos, hanem az időt akarod elütni, menj el önkéntesnek pl állatmenhelyre, oda mindig kell ember, de nem kell elköteleződnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!