Mennyit kereshet egy kezdő nemzetközi szállítmányozási ügyintéző felsőfok némettel Budapesten?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 18:56
1/15 A kérdező kommentje:
+Középfokú angol nyelvtudás még elvárás.
2021. jún. 21. 18:57
3/15 A kérdező kommentje:
Most keresek nettó 300 ezret csak felsőfok némettel Budapesten. Biztosan bérminimum.
2021. jún. 21. 19:24
4/15 anonim válasza:
"nemzetközi szállítmányozási ügyintéző" Mennyi tapasztalattal? Nullával? Milyen végzettséget kérnek hozzá? Középfokot vagy diplomát? Ha középfokot, akkor nettó 300 max., ha diplomát, akkor esetleg nettó 400.
5/15 anonim válasza:
Mondom, hogy berminimum.
Nyelvtudasert kapsz napi egy szendvicset!
6/15 A kérdező kommentje:
Én is olyan nettó 400 ezerre gondoltam. Köszönöm a választ.
2021. jún. 21. 19:58
8/15 A kérdező kommentje:
A kereslet hatrározza meg a piacot nem én.
2021. jún. 21. 20:02
9/15 anonim válasza:
Kezdőként a nettó 400 sima szállítmányozási ugyintezokent, hiába a két nyelvtudás, túlzás. Hogy ha nulla vagy ahhoz közeli tapasztalatod van benne akkor nem fizetnek ennyit csak a nyelvtudásra, ha meg nem elvárás a nemet akkor főleg nem. Nemzetközi szállítmányozásban a nemet nem különösebben hasznos, max akkor ha nemet cégnél dolgozol.
Volt szaktársam diplomaval és angollal, 6 év tapasztalattal keres légi ugyintezokent 350 alatt. És nincsen neki kirívóan alacsony fizetése a szakmában.
10/15 anonim válasza:
Idehaza, perpillanat bérminimum, esetleg egy hajszállal többet, most mindenhol túljelentkezés/munkanélküliség van, az rendesen lenyomta a fizukat is, főleg a kezdőt, bár megsúgom, most a kezdőket eleve nem igazán veszik fel, főleg hogy a tapasztaltat is felveheti bérminimum körüli összegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!