Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Régi önéletrajzot adnátok le...

Régi önéletrajzot adnátok le ami jobb, vagy a frisset ami snassz? Nem tudom átszerkeszteni a régit!: ( Esetleg jó online szerkesztő?

Figyelt kérdés

Önéletrajzomat egész nap nem sikerült rájönnöm, hogy miért nem engedi átszerkeszteni a telóm, pedig van Word, le is mentettem már ezerszer, hogy engedje, de egyszerűen nem enged beleírni... Belekattinthatok, de nem jön fel a billentyűzet!

Nekem ez a régi tetszik. Engem tükröz. Magam szerkesztettem évekkel ezelőtt de még mindig megállja a helyét. Már annyira szeretném megpróbálni ezt az állást, hogy szerkesztettem ma egy teljesen újat is, de ez meg sem közelíti a régit és ezen a telefonon nem tudom úgy megcsinálni! Mit csináljak szerintetek? Attól félek mire számítógéphez tudok ülni már késő lesz, nem is tudom hova mehetnék.:( Ezért már az is eszembe jutott mindkettőt leadom, persze ez a legrosszabb amit tehetnék.:) Mondjuk emlékezetes lennék az tuti.:D

2021. jún. 21. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én leülnék a gép elé és csinálnék egy újat, amiben releváns, valós információk vannak, tetszik, tükrözi a stílusomat stb. Egyébként nem is baj, ha nem a régit küldöd. Szerkessz egy saját témájút, ne legyen sablon semmilyen szempontból! A sablonos önéletrajzokat általában hamar felredobják.
2021. jún. 21. 17:29
 2/3 A kérdező kommentje:
A régi nem sablon. Most hasonlót sem találtam. Amit készítettem is azt hittem majd überelni fogja, de nem. Nem vagyok számítógép közelben éppen ez a gond. De azért köszönöm hogy foglalkoztál a már-már hisztérikus kérdésemmel.:)
2021. jún. 21. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
küldd át valakinek, aki beleírja
2021. jún. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!