Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Chaturbate-n mennyit tud...

Chaturbate-n mennyit tud keresni egy fiú és lány párban szerintetek?

Figyelt kérdés
És mennyi az adó? A cég mennyit vesz el tőlünk? Ilyesmi érdekelne engem. Megéri vagy nem?

2021. jún. 19. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:

0,05 dollárt fizetnek az előadóknak tokenenként. Az adó attól függ, milyen vállalkozási formában csináljátok.

Van akinek megéri, van akinek nem, ez csak azután derül ki, ha kipróbáljátok.

Szóló lányok általában népszerűbbek a pároknál.

2021. jún. 19. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem vannak ügyfeleim onnan, akiknek könyvelek. Név nélkül annyit tudok mondani, hogy baromira változó. Tökre függ attól, hogy mennyit és mennyire vagy aktív, mit vállalsz és mit nem vállalsz be, milyen idősávban tudsz dolgozni, stb. Az egyik szóló lány azt mondta nekem, hogy ha a havi 300 bevétel megvan, akkor az egy átlagos hónap (nyilván ebből még az adó meg a többi sallang lejön), de nem is szakad meg, csak esténként van fent pár órát. A legtöbben katásként csinálják amúgy.
2021. jún. 19. 18:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez egy baromság. Azt hittem jönne vagy havi 1 millió minimum.
2021. jún. 19. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
de én emlékszem rá amikor egy terhes nő halálra kereste magát azzal , hogy egy lánccal szoritotta a hasát. egyébként meg akit ismerek az szlovákiában adózott az ilyen bevételei után.
2021. jún. 19. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha főállásban csinálod és népszerű vagy, jól csinálod, akkor jöhet annyi. De az, higy esténként illegeted magad, az nem fog annyit hozni.
2021. jún. 19. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ja persze elkezded csinálni és következő hónapban csak repülnek a millák úgy hogy alig csinálsz valamit,nem?Kicsit el vagy tévedve
2021. jún. 19. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk milliós bevétele van egy modellnek átlagosan, viszont olyan műsort is kell csinálnia cserébe illetve nagyon jól kell kinéznie.

Az ügynökségeket hagyd, lenyúlják a pénz felét csak. Chaturbate és társai szintén.

Jó, nálunk is csak 60% a kifizetés, viszont sokkal magasabb összegek vannak mert csak privát műsorok vannak és licitrendszer.

Ha gondolod írj és küldök elérhetőséget.

2021. okt. 7. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne.
2021. okt. 7. 17:03
 9/10 anonim válasza:
60%
Nem tudom aktuális e még a kérdésed! Mi is párként csináljuk és nagyon jól lehet vele keresni. Változó, sajnos vannak rosszabb hónapok is, de 1 millió ilyenkor is megvan.
2022. júl. 3. 07:50
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Privát webcamozást vállaltok esetleg?
2022. júl. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!