Hirtelen ötlettöl vezérelt minimálbér emeléssel kis és közép vállakozásokat akarnak padlora küldeni?
"Akkor teged nem fog padlora kuldeni, mi a problema?"
Nekem semmi, csak a mérhetetlen rosszindulat, az háborít fel! Hihetetlen, hogy ekkora buta emberek vannak.
Igen, kár egy pár idióta miatt ennyire felhúznom magam, de mindig ez van, mikor ekkora ostobasággal találkozom.
Az ilyenek menjek gyárba 3 műszakba dolgozni, biztosan jól megfizetik, majd kapnak év végén prémiumot is, adózott szaloncukrot.
Kedves vállalkozó
Csőd szélén táncolsz, vagy mi az apropója ennek az önérzetes hisztinek amit itt előadsz?
15-ös, köszönöm az újabb próbálkozást a bosszantásomra, értékelem!
Szerencsére, lekopogom, minden jól megy, mindenki időben megkapja a kiemelt bérezését is, én sem éhezem.
Egy kis önérzet nem árt, ha te ezt hisztinek veszed, a te dolgod.
Ahogy leírtam, bosszant az emberi butaság, ennyi. Te biztosan szereted, mikor általánosítva azt kívánják, dögölj meg, mert egy adott csoporthoz tartozol, igaz?
"Ahogy leírtam, bosszant az emberi butaság, ennyi. Te biztosan szereted, mikor általánosítva azt kívánják, dögölj meg, mert egy adott csoporthoz tartozol, igaz?"
Tudom ezerszer elcsépelt frázis, de akinek nem inge ne vegye magára.
Te miért vetted magadra?
remélem tisztul a piac és a csomó zombi életképtelen jóskapista ktf bedől végleg.
aki még minimálbért se tud adni, az haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!