Pesten a nettó 160-as bér diplomát igénylő munkakörre az egy „ajánlat“ vagy egy vicc?
Engem is felhívott néhány évvel ezelőtt egy ilyen álmodozó.
160 ezret akart adni nettóban Budapesten 2 idegen nyelven kellet volna beszélni Német + Angol, aztán mondtam neki, hogy nem egymást keressük.
Majd dühös lett, és elkezdte mondani, hogy ő 2 céget felépített már.
Attól én nem leszek gazdagabb, hogy neked 2 céged van.
Azt azért a szellemileg feljebb valóak elfelejtik h a papucs állatka agyúak minek cserébe keresnek annyit? Mielőtt kiesne a toll a kezükből, es dühükbe a monitort fejelnék le vajon az alábbiakat röhögve vállalnák e be?
Több műszak, 12 órás műszakok, mérgező egészségtelen gyártó cégek környezete/ egészségre tenylegesen káros./ szervi,szellemi/
Ősemberekkel való munkavégzés
Méltatlan feladatok, doglott tetemek veszélyes hulladékok kezelése
Idegesìtő ügyfelek lasd kereskedelem,
Kötött rabszolga szintu munkavégzés/ sszarás, pipilés csak engedéllyel!/betegszabi úgyszintén.
Se éjjele se nappala s még lehetne sorolni milyen korulmenyeket kell ahhoz bevállalni a papucs állatkáknak h az álomfizetest megkapják. Melyre oly sok szellemi munkát végző ember áhítozik. Ja nem.
@17 Igazi megkeseredett fröcsögő zsidózás, ettől aztán jobb lesz neked. Eddig amelyik versenyszférás munkahelyemen megfordultam, volt bruttó egy darab, vallását nem gyakorló zsidó munkatársam, ő is egy elég gyengus poziban, nagyjából mindannyian többet kerestünk nála.
@21 Oké, de ilyet simán nem vállal el az ember, oszt kész. Bármelyik multi vagy startup ad minimum 450k bruttót némettel és angollal, ha nem egy 2008-ban szerzett középfokú nyelvvizsgát meg nulla beszédértést próbálsz nyelvtudásnak beállítani, amire egy fillérszexuáló kkv tulaja még talán azt mondja, hogy jóvanazúgy. Ott a bérezés is ennek megfelelő általában.
Kedves kérdéző: ajánlatnak nevezni egy törvény diktálta összeget nyilvánvaló hülyeség, ezt a mostanit megelőző 12000 kérdésed során már megtanulhattad volna, de úgy tűnik nem ebben rejlik a szupererőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!