Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten a nettó 160-as bér...

Pesten a nettó 160-as bér diplomát igénylő munkakörre az egy „ajánlat“ vagy egy vicc?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 19:19
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Engem is felhívott néhány évvel ezelőtt egy ilyen álmodozó.

160 ezret akart adni nettóban Budapesten 2 idegen nyelven kellet volna beszélni Német + Angol, aztán mondtam neki, hogy nem egymást keressük.

Majd dühös lett, és elkezdte mondani, hogy ő 2 céget felépített már.

Attól én nem leszek gazdagabb, hogy neked 2 céged van.

2021. jún. 14. 21:17
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Én 170 nettó körül keresek gyári munkával BAZ megyében, de ezt is egy viccnek érzem.
2021. jún. 14. 21:31
 23/46 anonim ***** válasza:
Ez egy vicc, h annyit adnak amennyiért adod magad😂😂már ahol. Lehet elképzelése némelyiknek főleg ha nincs arányban a képzettségével s a tudásával az elvárt bére mondjuk egy kötött kőkemény bértáblás helyen vagy ahol eleve közlik az ajánlatukat h nesze ennyit kapsz paract mert itt mindenki ennyit keres s az anyacég a magyar trógerért ennyit ad legyen az kozepfoku vagy diploma. A diplomas robot ennyit kap a 8 elemista annyit s pont. Sok multira jellemző ez. Azt vagy tetszik vagy nem. Nem tetszik lehet keresni tovább. Igen a dipisnek is ennyit ad ha hasztalan a dipije és a multi abból nem tud profitálni, akkor azt a bért fogja adni amit az alacsonyabb vegzettsegu kap. Ha nem így lenne s mindenki óhaja sóhaja szerint kapná a pénzét a multik kivonulnának az orszagbol, s mennek oda ahol a niggereknek kevesebbet kell adni. Vannak szektorok melyek jól fizetnek, belépő: minimum 2 erős társalgási nyelv🤓😉!
2021. jún. 14. 21:42
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért a szellemileg feljebb valóak elfelejtik h a papucs állatka agyúak minek cserébe keresnek annyit? Mielőtt kiesne a toll a kezükből, es dühükbe a monitort fejelnék le vajon az alábbiakat röhögve vállalnák e be?

Több műszak, 12 órás műszakok, mérgező egészségtelen gyártó cégek környezete/ egészségre tenylegesen káros./ szervi,szellemi/

Ősemberekkel való munkavégzés

Méltatlan feladatok, doglott tetemek veszélyes hulladékok kezelése

Idegesìtő ügyfelek lasd kereskedelem,

Kötött rabszolga szintu munkavégzés/ sszarás, pipilés csak engedéllyel!/betegszabi úgyszintén.

Se éjjele se nappala s még lehetne sorolni milyen korulmenyeket kell ahhoz bevállalni a papucs állatkáknak h az álomfizetest megkapják. Melyre oly sok szellemi munkát végző ember áhítozik. Ja nem.

2021. jún. 14. 21:57
 25/46 anonim ***** válasza:
89%

@17 Igazi megkeseredett fröcsögő zsidózás, ettől aztán jobb lesz neked. Eddig amelyik versenyszférás munkahelyemen megfordultam, volt bruttó egy darab, vallását nem gyakorló zsidó munkatársam, ő is egy elég gyengus poziban, nagyjából mindannyian többet kerestünk nála.

@21 Oké, de ilyet simán nem vállal el az ember, oszt kész. Bármelyik multi vagy startup ad minimum 450k bruttót némettel és angollal, ha nem egy 2008-ban szerzett középfokú nyelvvizsgát meg nulla beszédértést próbálsz nyelvtudásnak beállítani, amire egy fillérszexuáló kkv tulaja még talán azt mondja, hogy jóvanazúgy. Ott a bérezés is ennek megfelelő általában.

Kedves kérdéző: ajánlatnak nevezni egy törvény diktálta összeget nyilvánvaló hülyeség, ezt a mostanit megelőző 12000 kérdésed során már megtanulhattad volna, de úgy tűnik nem ebben rejlik a szupererőd.

2021. jún. 14. 22:50
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Sok itt a frusztráció. Ha ügyes vagy, meg tudod keresni ennek a sokszorosát is. Balázs (és hasonlóan frusztrált társai) nem ügyesek.
2021. jún. 15. 00:23
 27/46 anonim ***** válasza:
szerintem annyiban problémás hogy nettóban van megadva, bruttóban szokás, más gond nincs vele.
2021. jún. 15. 00:39
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Megint a munkaügyi troll,kérdésként álcázott hisztiket talál ki naponta első válaszban agresszívan támad mindenkit csak arra vár hogy egyetértsen vele mindenki ha nem összetörik benne egy világ
2021. jún. 15. 06:13
 29/46 anonim ***** válasza:
Vicc
2021. jún. 15. 14:47
 30/46 anonim ***** válasza:
Szerintem PEsten nincs diplomás bér 160 al. Kizárt. Max állambácsinál, de ott csak az dolgozik, aki beteg.
2021. jún. 15. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!