Műisz miért nem utalt még? Csak nekem nem?
Figyelt kérdés
Eddig mindig megjött hatodika körül, most pedig még sehol sincs. Az albit is már rég be kellett volna fizetnem, ezek meg ülnek rajta? Miért ennyire irreguláris a kifizetés? Van még valaki akinek nem utaltak?2021. jún. 9. 15:16
1/2 anonim válasza:
Müiszt sose szerettem, de ők is csak akkor utalnak, ha a munkáltató kifizette már őket.
2/2 anonim válasza:
a munkáltatói kifizetés az esetek töredékében okoz gondot. A barátom munkahelye mindig idejében utalt a müisznek és többször gondot okozott már, hogy a szeződésben megadott 15-ét is túllépte mire a müisz utalta a fizetését. Nem egyszeer 20-án kapott fizetést, ami egyetem mellett albérletben húzós tud lenni. Szóval, ha jót akarsz, hagyd ott a francba. Nekem a Prodiáknál mindig utaltak 10-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!